Κόσμος

Πούτιν: “Η μοίρα της Ουκρανίας είναι κρέας για τα κανόνια”

Πούτιν: “Η μοίρα της Ουκρανίας είναι κρέας για τα κανόνια”

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Πούτιν: "Η Δύση έχει προετοιμάσει τη μοίρα της Ουκρανίας, και η μοίρα αυτή είναι «κρέας για τα κανόνια»" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ρωσίας

“Η Δύση έχει προετοιμάσει τη μοίρα της Ουκρανίας, και η μοίρα αυτή είναι «κρέας για τα κανόνια»” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν σε ομιλία του στη Διεθνή Διάσκεψη της Μόσχας για την Ασφάλεια. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι «η Ρωσία ξεκίνησε ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία σε πλήρη συμμόρφωση με τον Χάρτη του ΟΗΕ».

«Η ηγεμονία της Δύσης σημαίνει στασιμότητα για όλο τον κόσμο και νεοφιλελεύθερο ολοκληρωτισμό» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Το ταξίδι της Πελόζι στην Ταϊβάν είναι μια προσεκτικά σχεδιασμένη πρόκληση, είναι μέρος μιας στοχευμένης στρατηγικής για την αποσταθεροποίηση της περιοχής» ανέφερε δε. Σύμφωνα με τον Πούτιν, «οι Ηνωμένες Πολιτείες τροφοδοτούν το ενδεχόμενο συγκρούσεων στην Ασία, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική».

«Πρόκειται για μια θρασεία επίδειξη της έλλειψης σεβασμού τους προς την κυριαρχία άλλων χωρών και προς τις διεθνείς τους δεσμεύσεις» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Η Ρωσία, μαζί με τους συμμάχους, τους εταίρους και τους ομοϊδεάτες της, θα βελτιώσει ενεργά τους μηχανισμούς διεθνούς ασφάλειας» δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Εξάλλου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν επαναβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι σκοπός του είναι ο στρατός της Ρωσίας να καταλάβει εξ ολοκλήρου το Ντονμπάς -την ανατολική Ουκρανία, σχεδόν έξι μήνες αφού διέταξε αυτή που η Μόσχα αποκαλεί «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» και η Δύση και το Κίεβο απρόκλητο πόλεμο.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν διαβεβαίωσε απευθυνόμενος σε προσκεκλημένους σε έκθεση όπλων κοντά στη Μόσχα ότι ο ρωσικός στρατός επιτυγχάνει τους στόχους που ορίστηκαν στις λεγόμενες «Λαϊκές Δημοκρατίες» του Ντανιέτσκ και του Λουγκάνσκ.

«Όλες οι προσπάθειες να ακυρώσουν τον πολιτισμό μας, να ακυρώσουν τη Ρωσία είναι μάταιες. Αυτό είναι απλώς βλακεία» ανέφερε εξάλλου σε φόρουμ και επεσήμανε ότι: «Όσοι σκέφτονται το αντίθετο, δυστυχώς γι ‘αυτούς, δεν έχουν μάθει τα μαθήματα της ιστορίας» πρόσθεσε σε βιντεομήνυμά του, σημειώνοντας ότι την ιστορία τη γράφουν οι απλοί άνθρωποι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments