Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Ανοίγει η Βουλή – Αναμένεται “θερμή” εβδομάδα

Παρακολουθήσεις: Ανοίγει η Βουλή – Αναμένεται “θερμή” εβδομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Αναμένεται "θερμή" εβδομάδα

Ανοίγει αύριο η Βουλή (22/8) νωρίτερα από ότι προβλεπόταν καθώς θα πραγματοποιηθεί η διάσκεψη των προέδρων σχετικά με το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Αναμένεται να κατατεθεί πρόταση για σύγκλησή της, κάτι το οποίο θα κάνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Σε εκκρεμότητα είναι επίσης το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής, την οποία θα πρέπει να ζητήσουν στην Ολομέλεια 10 βουλευτές και το αίτημα να υπερψηφιστεί από 120.Ο Νίκος Ανδρουλάκης επέστρεψε από τον Καναδά και σήμερα θα έχει σειρά συσκέψεων με τους συνεργάτες του, προκειμένου να καθορίσουν επακριβώς τη στρατηγική τους.

Επίσης σήμερα θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επίσης επέστρεψε από την τριήμερη «απόδραση» στην Αστυπάλαια.

“Πυρά” Σπυρόπουλου στη ΝΔ: Θα απολογηθεί στον ελληνικό λαό για όσα έκανε στη Δημοκρατία

Για το θέμα των υποκλοπών, ο κ. Σπυρόπουλος επανέλαβε την ανάγκη να πέσει φως στην υπόθεση Ανδρουλάκη τόσο για την παρακολούθηση από την ΕΥΠ όσο και για την προσπάθεια παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου με το Predator μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Υπενθύμισε ότι «η πρώτη πράξη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και του λεγόμενου επιτελικού κράτους ήταν να πάρει υπό τη σκέπη του στο Μέγαρο Μαξίμου και στο πρωθυπουργικό γραφείο την ΕΥΠ. Και έρχονται σήμερα και μας λένε ότι ο πρωθυπουργός και κανένας στην κυβέρνηση δεν ήξερε. Ας είμαστε σοβαροί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments