Ελλάδα

«Η Τουρκία προωθεί μετανάστες στην Ελλάδα»

«Η Τουρκία προωθεί μετανάστες στην Ελλάδα»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/ Pixabay

Ο κ. Χαρέλας ήταν σαφής ως προς την πολιτική και τις τακτικές που ακολουθεί η Τουρκία στο μεταναστευτικό.

Στην ευθεία και ξεκάθαρη καταγγελία, ότι η Τουρκία προωθεί ξένους μετανάστες στην Ελλάδα, προέβη ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, κ. Παναγιώτης Χαρέλας.

Ο κ. Χαρέλας ήταν σαφής, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην  ΕΡΤ, ως προς την πολιτική και τις τακτικές που ακολουθεί η Τουρκία στο μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, είναι ξεκάθαρο ότι «πλέον η Τουρκία, πολλές φορές, ακόμα και βιαίως, προωθεί από διάφορα σημεία όχι όλους μαζί, αλλά σε γκρουπ με τους διακινητές μπροστάρηδες και πίσω από τις επίσημες Αρχές, όπως η τουρκική στρατοχωροφυλακή».

Στην τηλεοπτική εκπομπή ήρθε στο φως η πολιτική που ακολουθεί η Άγκυρα και το καθεστώς Ερτνογάν. Οι μετανάστες διακρίνονται αρχικά σε διαφορετικές ομάδες, εφοδιάζονται από τους Τούρκους διακινητές το αναγκαίο υλικό και τους παρέχονται ακόμη και αναλυτικοί χάρτες, όπως είναι οι χάρτες της Google.

Ακόμη, η πολιτική αυτή που εφαρμόζεται κατά κόρον από τον εξ Ανατολών γείτονα δεν κάνει διακρίσεις ούτε για τα παιδιά, ούτε για τις γυναίκες. Οι Τούρκοι επιτήδειοι «εργαλειοποιούν» τους ξένους μετανάστες, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, προκειμένου να επιβαρύνουν την Ελλάδα, μια μικρή γεωγραφικά Χώρα, με πρόσθετες μεταναστευτικές ροές.

Μετά την παράνομη μετακίνηση μεταναστών, ακολουθούν οι προπαγανδιστικές τακτικές της Τουρκίας, που επιδιώκουν να εμφανίσουν την Ελλάδα ως αφιλόξενη Χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments