Focus

Ο Jonah Hill θα σταματήσει να προωθεί ταινίες για την προστασία της ψυχικής του υγείας

Ο Jonah Hill θα σταματήσει να προωθεί ταινίες για την προστασία της ψυχικής του υγείας

Πηγή Φωτογραφίας: Dylan Coulter

Η ταινία γυρίστηκε κρυφά και ακολουθεί το ταξίδι του σταρ του Χόλιγουντ με τον θεραπευτή του, ενώ εξερευνά την ψυχική υγεία γενικότερα.

Ο ηθοποιός του Superbad είπε ότι υπέφερε από κρίσεις άγχους για 20 χρόνια, οι οποίες «επιδεινώθηκαν από τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης και τα δημόσια γεγονότα».

Δεν θα κάνει καμία προώθηση για το νέο του ντοκιμαντέρ Stutz, που αφορά τη σχέση του με έναν θεραπευτή.

View this post on Instagram

A post shared by Jonah Hill Outfits (@jonahfits)

Η ψυχολόγος Δρ Sandra Wheatley είπε στο Radio 1 Newsbeat η απόφασή του ήταν «ένα πραγματικά σημαντικό μήνυμα».

Είπε ότι το γεγονός ότι “κάποιος που έχει τόσα πολλά να χάσει είναι πραγματικά έτοιμος να κάνει πίσω” πρέπει να επικροτηθεί από το κοινό.

Η ταινία γυρίστηκε κρυφά και ακολουθεί το ταξίδι του σταρ του Χόλιγουντ με τον θεραπευτή του, ενώ εξερευνά την ψυχική υγεία γενικότερα.

«Έχω καταλάβει ότι έχω περάσει σχεδόν 20 χρόνια βιώνοντας κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης και τα δημόσια γεγονότα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαι τόσο ευγνώμων που η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της σε ένα διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου… και ανυπομονώ να τη μοιραστώ με το κοινό σε όλο τον κόσμο με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει όσους αγωνίζονται.

«Ωστόσο, δεν θα με δείτε εκεί έξω να προωθώ αυτήν την ταινία ή κάποια από τις επερχόμενες ταινίες μου, ενώ κάνω αυτό το σημαντικό βήμα για να προστατεύσω τον εαυτό μου».

Ο Δρ Γουίτλι, εγκεκριμένο μέλος της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας, είπε στο Newsbeat ότι όταν διασημότητες βρίσκονται στη σκηνή ή σε μια πρεμιέρα ταινίας, εξακολουθούν να υποδίονται ρόλους.

«Αλλά όταν είναι εκτός σκηνής, επιστρέφουν σε αυτό που πραγματικά είναι», είπε.

“Έτσι οι διασημότητες πρέπει να θυμούνται ότι αυτή η περσόνα στα μέσα ενημέρωσης είναι μια πλαστοπροσωπία που έχετε εσείς, όχι εσείς ως άτομο και που μπορεί να είναι δύσκολο να εξισορροπηθεί.”

Η σύμβουλος ψυχολόγος Dr Elena Bailey συμφωνεί ότι οι διασημότητες είναι «πολύ ευάλωτες» όταν βρίσκονται στα φώτα.

Ο Δρ Μπέιλι, ο οποίος εργάζεται στην ψυχολογική κλινική Chelsea, είπε ότι η απομάκρυνση από τα μέσα ενημέρωσης ήταν μια «συμπεριφορά αυτοπροστασίας».

«Αυτό συμβαίνει επειδή το είδος της προσοχής, των σχολίων στη ζωή σας μπορεί να έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία, προκαλώντας πολύ άγχος, αρνητικές σκέψεις, συμπτώματα κατάθλιψης», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments