Trash

Φουρέιρα-Μποτία: Το φιλί στο στόμα και η φουσκωμένη κοιλίτσα της

Φουρέιρα-Μποτία: Το φιλί στο στόμα και η φουσκωμένη κοιλίτσα της

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Φουρέιρα-Μποτία: Οι φήμες για εγκυμοσύνη επιβεβαιώνονται με την νέα φωτογραφία

Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι περνάει το καλύτερο καλοκαίρι της ζωή του, παρ’ όλο που έχει περάσει αρκετές κρίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι όμως είναι οι μεγάλοι έρωτες περνάνε κρίσεις και τις ξεπερνάνε.  Η όμορφη τραγουδίστρια η οποία έχει ως κανόνα της, ειδικά τα τελευταία χρόνια, να μιλάει μόνο μέσα από τη δουλειά της και να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, έκανε κάτι ανεπάντεχο και σπάνιο.Ανέβασε, μια κοινή της φωτογραφία με τον Αλμπέρτο Μποτία, σε κάποιο μυστικό νησί.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Εκείνος κάθεται σε ένα πεζούλι και εκείνη σκύβει, τον πλησιάζει και τον φιλάει τρυφερά σε ένα στιγμιότυπο που πραγματικά μοιάζει με… καρτ ποστάλ για ερωτευμένα ζευγάρια αφού για φόντο έχει ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Όλα αυτά εν μέσω φημών ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον παγκόσμιο ποδοσφαιριστή.

Πάντως, οι φήμες ενισχύονται από το γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει δημόσια αυτή την εγκυμοσύνη ενώ πολλοί είναι και εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Ελένη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μην αποκαλυφτεί ακόμα. .Η απόφασή της να ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της για το φετινό καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τους ισχυρισμούς κάποιων ότι οι φωτό της Ελένης με μπικίνι που ανεβάζει κάθε τρεις και λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό είναι παλιές που απλά δεν είχε δημοσιεύσει πριν μείνει έγκυος, ενισχύουν ακόμα περισσότερο το σενάριο εγκυμοσύνης. Και τώρα που το λέμε, αν προσέξει κανείς τη νέα φωτογραφία που πόσταρε με τον Αλμπέρτο Μποτία η Ελένη Φουρέιρα, θα διαπιστώσει ότι είναι λίγο φουσκωμένη η κοιλιά της.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments