Focus

Η διαμάχη της Katie Thurston και του Nick Viall: Γιατί η πρώην Bachelorette τον «Μπλόκαρε»

Η διαμάχη της Katie Thurston και του Nick Viall: Γιατί η πρώην Bachelorette τον «Μπλόκαρε»

Πηγή Φωτογραφίας: Eonline.com

Η πρώην Bachelorette Katie Thurston μιλάει ανοιχτά για τον Nick Viall.

Η Katie Thurston ισχυρίζεται ότι ο Νικ έχει κάνει «περίεργα» σχόλια για εκείνη κατά τη διάρκεια του podcast του «Viall Files» και ως αποτέλεσμα της διαμάχης, τον εμπόδισε να επικοινωνήσει μαζί της. Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προφανή κόντρα τους.

View this post on Instagram

A post shared by Katie Thurston (@thekatiethurston)

«Δεν σου αρέσει ο Nick Viall; Ο Nick Viall έχει κάνει φραγή  το τηλέφωνό μου. Υπάρχει λίγη καυτή πατάτα. Η σταρ του reality συνέχισε εξηγώντας: «Μερικές φορές λαμβάνω DM που είναι σαν, «Θεέ μου, ο Νικ θα κερδίσει». μην σταματήσεις να μιλάς για σένα», στο εβδομαδιαίο του podcast.

Όταν η Katie αντιμετώπισε τον Nick, 41, ισχυρίστηκε ότι είχε μια παθητική-επιθετική απάντηση. «Του έστειλα μήνυμα μια φορά και του είπα: «Γεια, για να ξέρεις, οι άνθρωποι βρίσκουν τα πράγματα που λες [για μένα] κάπως περίεργα.» Και με λίγα λόγια, βασικά [το γύρισε πάνω μου] . Μου είπε, «Τι υπέροχο που έχεις θαυμαστές που νοιάζονται για σένα! Μην το παίρνεις προσωπικά!» αποκάλυψε.

«Δεν ξέρω, ο Nick είναι απλώς — δεν ξέρω τι να πω γι ‘αυτόν, για να είμαι ειλικρινής», μοιράστηκε η Katie, προσθέτοντας ότι μερικές φορές «ξεχνά την ύπαρξή του». Τελικά κατέληξε: «Ό,τι κι αν είναι. Εσύ, Νικ. Θα σε δω στην κορυφή».

Τι είπε ο Nick Viall για τα σχόλια της Katie Thurston;

«Είμαι πολύ, πολύ μπερδεμένη», δήλωσε η φίλη του Νικ, Νάταλι Τζόι, σχετικά με τη διαμάχη κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 11ης Ιουλίου του podcast «Viall Files». «Γνωρίζω για ένα γεγονός – ο Νικ έχει κουραστεί μόνο να τη βοηθήσει και να της δώσει συμβουλές, τις οποίες ποτέ δεν έλαβε. Οπότε, είμαι απλά μπερδεμένη».

View this post on Instagram

A post shared by Nick Viall (@nickviall)

Η Natalie συνέχισε να εικάζει ότι η Katie μπλόκαρε τον Nick επειδή «προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της από το να στείλει μηνύματα στον Nick πράγματα που δεν θα έπρεπε να λέει». Συνέχισε λέγοντας στον Nick ότι θα έπρεπε «να διαβάσει το κείμενο γιατί δίνει σαφήνεια». Η πρώην σταρ του ABC διάβασε το «τελευταίο κείμενο που μου έστειλε πριν προφανώς με μπλοκάρει».

Ο Νικ εξήγησε ότι η συνομιλία τους έγινε αφού έγραψε κάτι στο Twitter για ένα από τα επεισόδια της The Bachelorette. Στη συνέχεια, αυτός και η Νάταλι διάβασαν την ανταλλαγή κειμένου τους.

«Τελικά, η γνώμη μου για τον Γκρεγκ δεν έχει σημασία. Ήξερα πριν φύγει ότι δεν ήταν ο Ένας», έγραψε η Katie προφανώς. «Ήταν δύσκολο να το παρακολουθώ και να του δίνω πάντα επικύρωση μόνο για να φύγει όπως έκανε, αλλά ήξερα ακόμη και τότε ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα και να δουλέψει στον πραγματικό κόσμο».

Ο Νικ δεν φοβήθηκε ποτέ να καλέσει τους συναδέλφους του σταρ του Bachelor Nation στο παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού του 2020, είπε σε μια ζωντανή συνεδρία στο Instagram, «Μείνετε στο σπίτι. Σταματήστε να κάνετε βίντεο TikTok με ομάδες ανθρώπων στην πισίνα», αφού η πρώην Bachelorette Hannah Brown μπήκε σε καραντίνα με τον δεύτερο της, Tyler Cameron, και ένα πλήρωμα φίλων στη Νότια Φλόριντα, όπου έκαναν βίντεο χορού και μοιράστηκαν φωτογραφίες με το κοινό.

Τη στιγμή της ανακοίνωσης του casting της σεζόν 16 του The Bachelorette, ο Νικ πίστευε ότι οι θεατές θα έβρισκαν την Tayshia, 31 ετών, βαρετή και είπε ότι «θα σε είχε στο κρεβάτι μέχρι τις 8:30» αν ήταν η πρωταγωνίστρια της σειράς. Αργότερα υποστήριξε τον ισχυρισμό αποκαλύπτοντας: «Ήταν πολύ θυμωμένη μαζί μου για αυτό, κάτι που έλεγα: «Είναι τόσο κακό;»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments