Nέα της αγοράς

Πίεσεις δέχεται το Twitter από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για τους λογαριασμούς spam

Πίεσεις δέχεται το Twitter από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ για τους λογαριασμούς spam

Πηγή Φωτογραφίας: Dazeinfo- Mediabrief

Η εταιρεία είχε αναφέρει ότι οι λογαριασμοί spam και bot αποτελούν λιγότερο από το 5% της βάσης χρηστών της.

Έντονες πίεσεις στην πλατφόρμα Twitter άσκησε προσφάτως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) προκειμένου να της παράσχει περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο εντοπίζει τους λογαριασμούς spam.

Το αίτημα της SEC στις 15 Ιουνίου που απευθύνθηκε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο Παράγκ Αγκραβάλ, δημοσιοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, και αφορούσε τις δηλώσεις της Twitter στην τελευταία της ετήσια έκθεση. Η εταιρεία είχε αναφέρει ότι οι λογαριασμοί spam και bot αποτελούν λιγότερο από το 5% της βάσης χρηστών της.

Το Twitter βρίσκεται υπό πίεση αυτή την εβδομάδα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθεί και κρατά αρχεία για ψεύτικους λογαριασμούς, έπειτα από καταγγελίες πρώην στελέχους της ότι η εταιρεία δεν κάνει αρκετά για να αντιμετωπίσει τη δραστηριότητα των bot.

Παρόλο που η Twitter απέρριψε τους ισχυρισμούς από τον πρώην επικεφαλής ασφάλειας της, Πίτερ Ζάτκο, ορισμένοι νομικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι θα μπορούσε να ενισχύσει τη θέση του Έλον Μασκ, στην προσπάθειά του να αποφύγει την εξαγορά της πλατφόρμας έναντι 44 δισ. δολαρίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments