Αθλητισμός

ΑΕΚ: Στις 30/9 τα εγκαίνια του “Οpap Arena” [vid]

ΑΕΚ: Στις 30/9 τα εγκαίνια του “Οpap Arena” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΑΕΚ: Σε έναν μήνα από σήμερα και πιο συγκεκριμένα 30 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ένωσης

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα πλέον και με τη… βούλα της ΠΑΕ ΑΕΚ! Σε έναν μήνα από σήμερα και πιο συγκεκριμένα 30 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια του “Οpap Arena” και ήδη οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν το σχετικό teaser στο διαδίκτυο. Το video με τίτλο «Κόβουμε την κορδέλα της νίκης» είναι διάρκειας 30 δευτερολέπτων και αναφέρεται στην εκδήλωση που θα γίνει την τελευταία ημέρα του Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς, γι’ αυτήν την εκδήλωση που ουσιαστικά θα αποτελέσει το test event για το νέο γήπεδο. Εφόσον όλα πάνε καλά, το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ στο καινούριο της «σπίτι» θα είναι αμέσως μετά, εναντίον του Ιωνικού το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Λύθηκε η συνεργασία με τον Ανσαριφάρντ

Μετά από δύο χρόνια συνεργασίας, η ΑΕΚ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Ιρανό στράικερ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2020 και πέτυχε με τη φανέλα της 20 γκολ, με σημαντικότερο αυτό απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, που χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση στους ομίλους του Europa League της σεζόν 2020-21».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments