People

Ο Μπρους Γουίλις δεν είναι μόνος στον αγώνα που δίνει

Ο Μπρους Γουίλις δεν είναι μόνος στον αγώνα που δίνει

Πηγή Φωτογραφίας: Shock.co

Ο μόλις 67χρονος ηθοποιός, με τη Χρυσή Σφαίρα και τα δύο βραβεία Έμμυ, έχει καθημερινά στο πλευρό του, τη δεύτερη σύζυγό του, τη μελαχρινή Έμα Χέμινγκ.

Μετά τον κεραυνό εν αιθρία που έπεσε στο χώρο της υποκριτικής εξαιτίας της απόσυρσης του Μπρους Γουίλις λόγω αφασίας, η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, και οι τρεις κόρες, που είχαν αποκτήσει μαζί, έδωσαν από την αρχή το «παρών» από ανυπόκριτη αγάπη για τον ίδιο βέβαια, κι όχι επειδή το Χόλυγουντ χάνει ένα από τα πιο δημοφιλή αστέρια του που ό,τι έπιανε γινόταν χρυσός, με τις ταινίες του να υπερβαίνουν σε έσοδα τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια και με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε περισσότερες από 60 ταινίες.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Ο μόλις 67χρονος ηθοποιός, με τη Χρυσή Σφαίρα και τα δύο βραβεία Έμμυ, έχει καθημερινά στο πλευρό του, τη δεύτερη σύζυγό του, τη μελαχρινή Έμα Χέμινγκ, η οποία εξήγησε πώς ξεπερνά αυτή τη δυσκολία σε καθημερινή βάση, σε ένα σύντομης διάρκειας βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σήμερα, η Έμα μπήκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να μοιραστεί ένα σύντομο βίντεο από το καλοκαίρι της. Η γυναίκα του πασίγνωστου πρωταγωνιστή, με το σκληρή έκφραση και το εφηβικό χαμόγελο, εμφανίζεται χαμογελαστή και αγωνίζεται στο πλάι του αγαπημένου της Μπρους, καθώς αποχαιρετά το καλοκαίρι.

Η ίδια παίζει τένις, ασχολείται με ενόργανη γυμναστική μέσα στο σπίτι, κάνει κηπουρική για να διατηρεί σε καλή κατάσταση την αυλή του σπιτιού της. Αυτές οι νέες δραστηριότητες βοηθούν αποφασιστικά την Έμα στο να κρατά τις ισορροπίες της, στον αγώνα που δίνει εναντίον της εκφυλιστικής νόσου του άνδρα της.

Όπως η ίδια αναφέρει στη σχετική λεζάντα της ανάρτησης:

«Αυτό το καλοκαίρι είχε να κάνει με την ανακάλυψη του εαυτού μου, να βρίσκω νέα χόμπι, να βγαίνω από τη ζώνη της άνεσής μου, να παραμένω δραστήρια. Η θλίψη μου μπορεί να είναι, κάποιες φορές, παραλυτική, αλλά μαθαίνω να ζω με αυτήν». Το μοντέλο, το οποίο εξήγησε μετά την ανακοίνωση της ασθένειας του συζύγου της ότι «δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον άνδρα σου να φθίνει νοητικά και σωματικά», ολοκλήρωσε το μήνυμά της με ξεχωριστή τρυφερότητα:

«Όπως μου είπε η νύφη μου, το “ράγισμα της καρδιάς” είναι η βαθύτερη και η πιο αγνή μορφή αγάπης. Ελπίζω να βρεις παρηγοριά και εκεί». Στις νέες αποστολές της, η σύντροφος του Μπρους δεν είναι μόνη. Βασίζεται και στις δυο κόρες της, την δεκάχρονη Μάμπελ και την επτάχρονη Έβελιν, που βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού και στην κηπουρική, πριν η μητέρα τους επιστρέψει στο πλευρό του διάσημου πρωταγωνιστή.

Εκεί, η Έμα γνωρίζει καλά να είναι υποστηρικτική προς τον άνδρα της, μιλώντας του αργά και καθαρά, μειώνοντας στο ελάχιστο το θόρυβο του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας απλές λέξεις και σύντομες εκφράσεις, επιστρατεύοντας παροιμιώδη υπομονή για το καλό του Μπρους, που, σίγουρα, δεν είναι μόνος στον πιο δύσκολο αγώνα που δίνει στη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments