Ζώδια

Ζώδια για Δευτέρα 5/9/2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια για Δευτέρα 5/9/2022: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια για Δευτέρα 5/9/2022: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος σε γενικές γραμμές είναι από τους καλούς μήνες του 2022, με σαφή φυσικά προσανατολισμό στην «εμπέδωση» της γνωστής σου καθημερινότητας -call me ρουτίνα- αφήνοντας ωστόσο πίσω έναν όχι και τόσο «nice» Αύγουστο με την κλασική καλοκαιρινή τουλάχιστον έννοια. Με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο (5/9) μπαίνεις στη διαδικασία της αναζήτησης ενός προγράμματος και στο κομμάτι της φροντίδας της υγείας σου, «ξεσηκώνοντας» διατροφές, ψάχνοντας ιδέες για την ένταξη λίγης παραπάνω άσκησης σε ένα day-to-day basis που θα σου δώσει μεγαλύτερη ενέργεια αλλά και ψυχική ευεξία. Στο τελευταίο ειδικά αναφέρεται και η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύες (10/8) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου, ζητώντας σου να θεραπεύσεις τραύματα του παρελθόντος με μια πιο «new age», σύγχρονη και κατά τι απευαισθητοποιημένη λογική. Στις 9/9 ο Ερμής απέναντί σου στον Ζυγό γυρνά ανάδρομος ως 23/9 και στη συνέχεια συνεχίζει ανάδρομος ως 2/10 στην Παρθένο και… το «αλαλούμ» στην επικοινωνία και τις δοσοληψίες μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας. Στις 23/9 εισέρχεται και ο Ήλιος στον Ζυγό, ενώ στις 26/9 πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, με την Αφροδίτη να συμπληρώνει το «καρέ» στις 29/9, δείχνοντας, αν μη τι άλλο, ότι στο δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν big time.

Ταύρος (20 Απριλίου – 19 Μαΐου) Καλό μήνα! Αν ο Αύγουστος σου έκατσε λίγο «στο λαιμό» -ευγενικά μιλώντας-, ο Σεπτέμβριος, μολονότι θα έχει τις απαιτήσεις του, θα σου φανεί way more ξεκούραστος και «διαχειρίσιμος». Και αυτό γιατί θα υπάρχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας που θα κάνει buffering τα πιο ζόρικα, aka η Αφροδιτούλα, ο κυβερνήτης σου, που από τις 5/9 και throughout the month θα «στρατοπεδεύσει» στην Παρθένο και στον πιο χαρούμενο, θετικό και ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σου. Το να δώσεις και να πάρεις αγάπη, το να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και να περιποιηθείς περισσότερο την εμφάνισή σου, αλλά και η σχέση με τα παιδιά και τους φίλους σου θα είναι τώρα ψηλά στη λίστα σου. Η Πανσέληνος μάλιστα στους Ιχθύες (10/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου, είναι σούπερ κοινωνική, «ανταμείβοντάς» σε στο συναισθηματικό κομμάτι σε σχέση με το καλοκαιράκι που μας πέρασε. Το «παλούκι» βέβαια του Σεπτεμβρίου ακούει στο όνομα ανάδρομος Ερμής από τις 9/9 (αρχικά στον Ζυγό ως 23/9 και εν συνέχεια στην Παρθένο ως 2/10) which means τρέξιμο στην καθημερινότητα, αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά, ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και αναβολές με συναδέλφους, πρότζεκτς και τα σχετικά, αν και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο (26/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο θα φέρει βοήθειες, δείχνοντάς σου τον δρόμο και για μια πιο satisfying σχέση με το σώμα σου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου) Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης είναι ένας αρκετά ενδιαφέρον μήνας ως επί το πλείστον, σχετικά με χαρούμενα και ερωτικά πράγματα, έχοντας φυσικά και το «αγκαθάκι» του έτσι για να μη βαριέσαι ένα πράγμα. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9) ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας σε «τραβάει» με έναν τρόπο, be it για να ανανεώσεις τον χώρο σου, να προχωρήσεις σε κάποιες επισκευές, να ψαχτείς σχετικά με μια μετακόμιση, μια μίσθωση ακινήτου, αλλά και για να ξεδιαλύνεις ίσως σχέσεις με συγγενείς. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου, φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά αλλά και ένα παραπάνω στρες για την εξισορρόπηση καριέρας-προσωπικής ζωής. Στις 9/9 ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 και εν συνεχεία οπισθοχωρεί στην Παρθένο ως 2/10, φέρνοντας πιθανώς ερωτηματικά και αναθεωρήσεις στα προσωπικά σου, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και οι επανασυνδέσεις με σχέσεις που δεν έχουν κάνει τον «κύκλο» τους. Πάντως και η παρουσία του Ήλιου στον Ζυγό (23/9) και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο ( 26/9), που αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο σε κάνουν να αποζητάς και να απασχολείσαι με ό,τι σε κάνει χαρούμενο, δημιουργικό, σου δίνει ζωή και «σ’ ανεβάζει». Μάλιστα ίσως σου ξυπνήσει και την λαχτάρα για έναν απόγονο, ενώ βοηθητική θα είναι και για καλλιτεχνικά «ανοίγματα».

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου) Κάλο μήνα! Ο Σεπτέμβριος σε βάζει γερά στο «κουρμπέτι» της καθημερινότητας και της γνωστής σου ρουτίνας, με την Αφροδίτη στην Παρθένο από 5/9 να δίνει και βοήθειες σχετικά με συζητήσεις, επαφές, κλεισίματα συμφωνιών στα επαγγελματικά, αλλά και μια παραπάνω «φλερταριστική» διάθεση. Η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου- αρχές 3ου δεκαημέρου, σε καλεί να ακούσεις και το ένστικτο σου αναφορικά με θέματα επαγγελματικών, αλλά και να βάλεις μπρος σε ό,τι αφορά τις σπουδές σου, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία. Ο Ερμής γυρίζει βέβαια ανάδρομος στις 9/9, αρχικά στον Ζυγό και εν συνέχεια στην Παρθένο ως 2/10, επομένως θα σε ζορίσει αρκετά σχετικά με θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων, τόσο πρακτικά, σχετικά π.χ. με εκκρεμότητες για την ολοκλήρωση μιας μεταβίβασης/ γονικής παροχής, μιας μετακόμισης κ.λπ., όσο και ψυχολογικά, καθώς θέματα του παρελθόντος που αφορούν απωθημένα αλλά και ισορροπίες με γονείς, συγγενείς, συντρόφους ζητούν τώρα μια ουσιαστική εσωτερική «τακτοποίηση». Το σημαντικό είναι να κάνεις τη «δουλειά» και να διώξεις από μέσα σου -αλλά και από το περιβάλλον του σπιτιού σου- ό,τι άχρηστο κατάλοιπο σε κρατάει πίσω. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει εξελίξεις και αλλαγές στον άξονα καριέρας-οικογένειας, άσε όμως σημαντικά ξεκινήματα για μετά τις 2/10.

Λέων (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Καλό μήνα! Εν συγκρίσει με το καλοκαίρι -και ειδικά τον Αύγουστο- που αφήνεις πίσω σου, ο Σεπτέμβρης, μολονότι κλασικά μήνας που βγάζει μια μελαγχολία του τύπου «τα κεφάλια μέσα», μπορεί να σου φανεί και «παιχνιδάκι», παρά τις όποιες πρακτικές δυσκολίες του. Στις 5/9 η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σου και προχωρά στην αναλυτική Παρθένο, εστιάζοντας τώρα την προσοχή σου στα οικονομικά σου, με στόχο την πολυπόθητη «ανάπτυξη» και μπορεί μάλιστα να δώσει και βοήθειες ως προς αυτό, αρκεί να μην το «τερματίσεις» με αλόγιστα έξοδα για λόγους συναισθηματικής «ανάτασης». Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου αφορά και πάλι τα οικονομικά σου, κυρίως όσα σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, δάνεια, φορολογικά, κληρονομικά κ.λπ, αλλά και πρακτικά θέματα της δουλειάς. Έχε όμως υπόψη σου ότι ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος από τις 9/9 στον Ζυγό και εν συνέχεια από τις 23/9 ως 2/10 στην Παρθένο, δημιουργώντας αρκούντως εκνευριστικές καταστάσεις στην καθημερινότητα σου, σε επίπεδο επικοινωνίας με συνεργάτες, συγγενείς, φίλους, σύντροφο, βγάζοντας ενδεχομένως και «θέματα» με το μεταφορικό σου μέσο, με συσκευές τεχνολογίας, με το ίντερνετ κ.λπ. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο μπορεί να είναι θετική σε σχέση με συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, προτάσεις και εξελίξεις συμφωνιών στα επαγγελματικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου) Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης, μολονότι θα σε τρέξει και θα σε αγχώσει αρκετά σε επίπεδο διαχείρισης της καθημερινότητας, εντούτοις δεν συγκαταλέγεται στους «κακούς» του 2022. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 5/9 που λειτουργεί σαν απορροφητικό μαξιλαράκι για όλα τα υπόλοιπα «δεινά» που μπορεί να προκύψουν, χαρίζοντάς σου επιπλέον ομορφιά, γοητεία και χάρη, γεγονός που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στο κομμάτι του φλερτ. Η Πανσέληνος του μήνα απέναντί σου στους Ιχθύες (10/9), που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου, σε καλεί να βάλεις το χέρι σου «επί των τύπων των ήλων» σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και ηθελημένες αυταπάτες για το καλό σου, αξιολογώντας την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με λογικό τρόπο. Δυσκολάκι βέβαια αν σκεφτείς ότι από 9/9 ο κυβερνήτης σου Ερμής θα «σουλατσάρει» ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 και εν συνέχεια στο ζώδιό σου ως 2/10. Τα «ευτράπελα» στις επαφές, τις επικοινωνίες και τις συνεννοήσεις σου θα είναι σε ημερήσια διάταξη, ενώ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στην οδήγηση, αφήνοντας επιπολαιότητες και εκνευρισμούς aside. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου μπορεί να φέρει ευκαιρίες στα οικονομικά σου, ωστόσο μέχρι τις 2/10 θα πρέπει να είσαι φειδωλός με αποφάσεις και νέα ξεκινήματα.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Χρόνια Πολλά! «All eyes on you» είναι η φάση αυτό τον Σεπτέμβριο και καλά θα κάνεις να το λάβεις υπόψη σου, με την έννοια των προτεραιοτήτων που βάζεις στη ζωή σου. Στο ξεκίνημα του μήνα η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο (5/9) και το μήνυμα είναι να σε φροντίσεις περισσότερο σωματικά και συναισθηματικά, αφήνοντας πίσω βλαπτικές συνήθειες του παρελθόντος. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις διατροφή, να βρεις έναν τρόπο εκγύμνασης που σου ταιριάζει ώστε να έχει προοπτικές διατήρησης μακροπρόθεσμα, να ρυθμίσεις τον ύπνο σου ούτως ώστε να έχεις σταθερά επίπεδα ενέργειας throughout the day κ.λπ. Τα ίδια θέματα αφορά και η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου από τις 9/9 ως τις 23/9 συνεχίζοντας μετά ως τις 2/10 στην Παρθένο, πράγμα που σημαίνει δυσαρμονία στην επικοινωνία, προβλήματα στις μετακινήσεις και μια αίσθηση «θολούρας» στην καθημερινότητα που δυσχεραίνει τη λήψη σωστών αποφάσεων. Απόφυγε να δεσμευτείς με οτιδήποτε σημαντικό, καθώς και να πραγματοποιήσεις αγορές προϊόντων τεχνολογίας. Τα γενέθλια σου ξεκινούν στις 23/9 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου, ακολουθούμενα από μια Νέα Σελήνη (26/9) αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, βοηθώντας σε ουσιαστικά να κατασταλάξεις αναφορικά με επιθυμίες και προσωπικά θέλω.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) Καλό μήνα! Αποχαιρετώντας ένα καλοκαίρι αρκετά ζόρικο, ο Σεπτέμβρης σίγουρα θα σου φανεί λίγο πιο φιλικός, αν και κατ’ ουσίαν έχει μια «διπολικότητα», καθώς θα φέρει μεν ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, διατηρώντας όμως και ένα πιο «εσωτερικό», μοναχικό κομμάτι κατά τόπους. Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο (5/9) λειτουργεί αποσυμφορητικά για την καθημερινότητα σου, φέρνοντάς σε σε επαφή με φίλους, απολαμβάνοντας ευχάριστες δραστηριότητες ή και μίνι αποδράσεις με τον σύντροφό σου, ενώ βοηθά και σε σχέση με τους συνεργάτες σου, σε ομαδικά πρότζεκτς, σχεδιασμό πλάνων κ.λπ. Γεγονός πάντως είναι πως είσαι πιο δημοφιλής μέσα σε παρέες, αλλά και πιο «ευένδοτος» στο φλερτ, αποκομίζοντας «οφέλη» αν είσαι single. Η Πανσέληνος στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου σε θέλει «alert» στο έρωτα, δίνοντας σου το έναυσμα να αφεθείς για λίγο στη μαγεία του χωρίς εξωτερικούς περισπασμούς. Αυτό βέβαια θέλει «κότσια», γιατί από τις 9/9 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Ζυγό και τον 12ο οίκο σου ως 23/9 και μετέπειτα στην Παρθένο ως 2/10, βγάζοντας αρκετό «παίδεμα» και παρασκήνιο ενδεχομένως στη δουλειά. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο μπορεί να δώσει ώθηση σε μια νέα συνεργασία, άσε όμως τις όποιες ενάρξεις για μετά τις 2/10.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου) Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης με κάποιο τρόπο αναπληρώνει την «χασούρα» του άχαρου Αυγούστου, τουλάχιστον στο κοινωνικό κομμάτι, τονίζοντας την ανάγκη σου για επαφές που σου προσφέρουν ευχαρίστηση και δυνατά γέλια. Αιτία γι’ αυτό η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 5/9, που σε «πριμοδοτεί» και στο φλερτ, κάνοντας σε περισσότερο παιχνιδιάρη στην όλη σου προσέγγιση. Η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου «δείχνει» πως το σπίτι ως ακίνητο αλλά και τα οικογενειακά σου θέλουν περισσότερο «loving and caring», ειδικά καθώς ο τομέας της καριέρας σου θα απορροφά σχεδόν το σύνολο της ενέργειας και του χρόνου σου, με την ισορροπία να χρειάζεται «μαεστρία» προκειμένου να διατηρηθεί. Κι αυτό γιατί ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Ζυγό στις 9/9 ως τις 23/9 και στην συνέχεια στην Παρθένο ως 2/10, φέρνοντας μαζί τα γνωστά «κουλά» του δηλαδή «χαλασμένο τηλέφωνο» με συνεργάτες, συντρόφους, φίλους, καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια, προβλήματα με ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, μεταφορικά μέσα κ.λπ. αν και μπορεί να φέρει και επανασυνδέσεις στα ερωτικά για μερικούς. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9) βοηθά στο να θέσεις τους στόχους σου για το από ‘δω και κάτω, άφησε όμως τα νέα ξεκινήματα για μετά τις 2/10.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβριος μολονότι έχει ξεκάθαρο focus στα επαγγελματικά, ζορίζοντας κατά διαστήματα περισσότερο, έχει και ένα χέρι βοήθειας που λέγεται Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5/9. Αυτή η θέση θα σου δώσει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις καλύτερα την επαναφορά σου στην γνωστή και «Αγία» ρουτίνα σου -που τόσο σ’ αρέσει κατά βάθος, κάνοντάς σε να νιώθεις ασφαλής- να ασχοληθείς με τα πλάνα των σπουδών σου αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία, αλλά και να μην χάσεις εντελώς την επαφή με το κομμάτι έρωτας, φίλοι, κοινωνικότητα, ζωή εκτός δουλειάς κοντολογίς. Μάλιστα η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου είναι ευνοϊκή και για ταξιδάκια αναψυχής, δίνοντας σου το μήνυμα πως το να χαίρεσαι και να χαλαρώνεις που και που είναι υψίστης σημασίας για το emotional well-being σου. Θυμήσου το αυτό, καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό από τις 9/9 ως τις 23/9 και στη συνέχεια στην Παρθένο ως 2/10, με το τρέξιμο και τα «ευτράπελα» να αφορούν κυρίως σχέσεις και επικοινωνίες με ανώτερους, συναδέλφους, συνεργάτες, Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά, καλύτερα όμως να περιμένεις μέχρι τις 2/10 για τις τελικές σου αποφάσεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου) Καλό μήνα! Ύστερα από έναν Αύγουστο που είχε αρκετές δυσκολίες, το objective του Σεπτεμβρίου είναι να ρίξεις λίγο ρυθμούς -να προσπαθήσεις τουλάχιστον- και να «επανασυστηθείς» με την καθημερινότητα και τις ρουτίνες σου, μέσα από μια πιο πρακτική προσέγγιση. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5/9 θα στρέψει την προσοχή στα οικονομικά σου ή και του συντρόφου σου, αν έχετε κοινό πορτοφόλι, θέλοντας να βάλεις μια τάξη με λογαριασμούς, οφειλές, δάνεια, κληρονομικά, διατροφές κ.λπ., φέρνοντας ίσως κάποιες λύσεις. Και η Πανσέληνος του μήνα στους Ιχθύες (10/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου έχει «το χρώμα του χρήματος», θέλει όμως εγκράτεια και αποφυγή υπερβολών και σπατάλης, σε μια προσπάθεια να καλύψεις πιθανώς αλλά «κενά». Στις 9/9 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό ως 23/9 και στην συνέχεια στην Παρθένο ως 2/10, φέρνοντας εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές σε πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών, καθώς και θέματα σπουδών, αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία. Πιθανώς να μπεις και στη διαδικασία της αξιολόγησης της ερωτικής σου ζωής, αναλογιζόμενος το αν και κατά πόσον αυτή σε ικανοποιεί. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, είναι πάντως βοηθητική για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου) Καλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης μπορεί να χαρακτηριστεί λίγο «sui generis» για σένα, Ιχθύ μου, αν και έχοντας προέλθει από ένα μάλλον όχι και τόσο χαλαρό καλοκαίρι, θα δεις και πάλι διαφορά. Η Αφροδίτη περνά στις 5/9 απέναντι σου στην Παρθένο και από τώρα μέχρι το τέλος του μήνα ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους άλλους θα σε απασχολήσει περισσότερο. Φυσικά αυτή η θέση εννοεί τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, αφού η αλήθεια είναι πως έχεις παραπάνω πέραση, ίσως και δημοφιλία στις παρέες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, η ανάγκη να μοιραστείς περισσότερα πράγματα με τον άλλο θα είναι έντονη. Στις 10/9 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο σου, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο τέλος 2ου – αρχές 3ου δεκαημέρου, φωτίζοντας πτυχές του εαυτού σου που πιθανώς δεν θέλεις και τόσο να αποδεχτείς, αναφορικά και με δικά σου λάθη μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Ζυγό από τις 9/9 ως τις 23/9 και στη συνέχεια απέναντι σου στην Παρθένο ως 2/10 και κάπου εκεί τα πράγματα «θολώνουν» αρκετά σχετικά με τις επικοινωνίες, τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σου. Η υπομονή σίγουρα είναι μια αρετή που πρέπει να αναπτύξεις προκειμένου να διαχειριστείς τις ασυνεννοησίες, τις καθυστερήσεις με τράπεζες, εφορίες κ.λπ., αλλά και τα «δίπλα μηνύματα» στα ερωτικά. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό (26/9) πάντως μπορεί να δώσει βοήθειες για ένα οικονομικό ζήτημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments