Focus

Η Μαρία Σράιβερ σοκάρει τους θαυμαστές της: «Τι δεν έχεις κάνει;»

Η Μαρία Σράιβερ σοκάρει τους θαυμαστές της: «Τι δεν έχεις κάνει;»

Πηγή Φωτογραφίας: People

Το σοκ που προκάλεσε η εμφάνισή της πρέπει να ήταν ακόμα μεγαλύτερο σοκ για τη Μαρία Σράιβερ. Ενώ η πρώην του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήλπιζε να απολαύσει μια ξέγνοιαστη βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες, οι θαυμαστές της δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλούν για το πώς μεταμορφώθηκε.

Ντυμένη με casual κολάν, απλό τοπ και χωρίς μακιγιάζ, η Shriver προσπάθησε να κάνει μια χαλαρή βόλτα. Ωστόσο, καθώς προχωρούσε ευδιάθετη, η εμφάνισή της στα social media προκάλεσε σάλο.

«Τι έχει κάνει η Μαρία Σράιβερ στο πρόσωπό της; Φρικτό», έγραψε ένας χρήστης του Twitter. Ένας άλλος δηλώνει με δυσπιστία ότι «κάποιος πρέπει να επεξεργαστεί αυτή τη φωτογραφία. Βρέχουν οι αντιδράσεις από ανθρώπους που δείχνουν να είναι εντελώς σοκαρισμένοι με την εμφάνιση της 66χρονης Σράιβερ. «Για να μην είμαι αγενής, αλλά γιατί η Μαρία Σράιβερ μοιάζει με Κλόουν;» αναρωτιέται κάποιος. «Είναι τόσο λυπηρό όταν οι γυναίκες το κάνουν αυτό στον εαυτό τους. Ποτέ δεν φαίνεται όμορφες όταν πειράζουν  τα πρόσωπά τους. Ποτέ», απάντησε ένας άλλος.

View this post on Instagram

A post shared by TOP FACE ♥️ Face Yoga Course (@topface.course)

Ωστόσο, η Σράιβερ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τίποτα. Δεν ήταν άδικο που αποφάσισε να αφήσει το μακιγιάζ εκείνη τη μέρα και να βγει περήφανη με τη γνώση ότι οι παπαράτσι μπορεί να καραδοκούν παντού.

Πρόσφατα έγραψε σε ένα άρθρο της για την Oprah Daily ότι κοιτάζει το μέλλον με «ελπίδα και χαρά» και δεν έχει θρηνήσει τη λεγόμενη χαμένη νιότη για αρκετό καιρό. «Πρέπει να επανεξετάσουμε το όραμά μας για τη γήρανση – πώς να «βελτιωθούμε» ή να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μοιάζουμε με τα 20 και τα 30 μας», λέει. «Κάνει πολλούς από εμάς να φοβόμαστε ειλικρινά να γεράσουμε. Αλλά αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει. Έθεσα ως αποστολή μου να ξαναγράψω αυτό το όραμα για το πώς το βιώνω».

Και ενώ αυτή η στάση είναι αξιέπαινη και μπορεί να είναι αξιοθαύμαστη από κάποιους για να σας δείξουν ως διασημότητα έξω με αυτόν τον τρόπο, τίθεται το ερώτημα: Είναι η Shriver πραγματικά ικανοποιημένη με τη γήρανση ή αυτή η φωτογραφία δείχνει ότι προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε για να τη διατηρήσει νεανικότητα για όσο το δυνατόν περισσότερο;

«Φαίνεται ότι η πλαστική χειρουργική πήγε στραβά», γράφει ένας χρήστης του Twitter.

Το διαζύγιο παρέμεινε σε αδιέξοδο για μια δεκαετία τόσο λόγω της «έλλειψης κινήτρων» και μιας πολύπλοκης συμφωνίας διευθέτησης ακινήτων, με την αυτοκρατορία του να περιλαμβάνει μια έπαυλη Brentwood, μια εξοχική κατοικία στο Αϊντάχο και μια σειρά επενδυτικών ακινήτων.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στην εκκλησία St Francis Xavier, στο Hyannis της Μασαχουσέτης το 1986, είχε αναφερθεί καθαρή περιουσία άνω των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά έπρεπε να το μοιράσει στο μισό, καθώς δεν είχαν προγαμιαίο γάμο, σύμφωνα με το The Blast.

«Δεν βασίστηκα στην καριέρα μου στον κινηματογράφο για να βγάλω τα προς το ζην».Η Μαρία φέρεται να είχε ένα ειδύλλιο με τον πολιτικό ειδήμονα Μάθιου Ντάουντ, ο οποίος ήταν στρατηγός του Άρνι κατά την εκστρατεία επανεκλογής του για κυβερνήτη της Καλιφόρνια.Ο Άρνολντ και η Μαρία έχουν διατηρήσει μια φιλική σχέση, συναντώντας τα παιδιά τους σε περιπτώσεις όπως τα γενέθλια του Άρνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments