Trash

Η Στέλλα Γεωργιάδου παράτησε το τραγούδι και άνοιξε φάρμα με 200 γαϊδουράκια

Η Στέλλα Γεωργιάδου παράτησε το τραγούδι και άνοιξε φάρμα με  200 γαϊδουράκια

Πηγή Φωτογραφίας: hellomama.com.cy

Θα πάθετε πλάκα με την νέα της εμφάνιση

Και ποιος δεν έχει τραγουδήσει την μεγάλη επιτύχια της Στέλλας Γεωργιάδου «Τώρα μου μιλάει, τώρα με φιλάει, τώρα μου λέει πως τρελά με αγαπάει».  Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια, που μέχρι και σήμερα παίζει στα νυχτερινά μαγαζιά.

View this post on Instagram

A post shared by Stella Georgiadou (@georgiadoustella)

Η Στέλλα Γεωργιάδου είναι μια τραγουδίστρια που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με τις χρυσές εποχές των 90s. Όταν, όμως, άλλαξαν τα δεδομένα, δεν έβλεπε τον εαυτό της να χωράει άλλο στις βραδινές πίστες.

Έτσι εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με εξαίρεση κάτι σπάνιες live εμφανίσεις σε διάφορα μπαρ, η τραγουδίστρια έχει αφήσει το τραγούδι και έχει βρει νέο χόμπι. Προσφάτως την είχαμε δει και στο βιντεοκλίπ των One για το τραγούδι της επανένωσης τους, το Billy Bam Bam.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, το οποίο δεν έχει κλείσει αμετάκλητα την πόρτα στο τραγούδι, αλλά πια έχει άλλες προτεραιότητες. Η Στέλλα έχει ανοίξει μια φάρμα με 200 γαϊδουράκια στην Κύπρο με τον σύζυγό της, την έχουν από το 2014, ενώ προσφάτως πήρε πτυχίο στη φιλολογία και θέλει να ασκήσει το επάγγελμα.

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments