Ζώδια

Ζώδια σήμερα Παρασκευή 9/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα Παρασκευή 9/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια σήμερα Παρασκευή 9/9: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

Κριός Αν προκύψει κάτι στο ξεκίνημα του μήνα, σίγουρα θα υπάρχουν εξελίξεις μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό (9-23/9) μπορεί να φέρει προβλήματα και παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, τονίζει την ανάγκη να θεραπευθείτε από τοξικές σχέσεις που σας κρατούν εγκλωβισμένους. Η εποχή της Παρθένου, δίνει προτεραιότητα στη φυσική σας κατάσταση, όπως και τη δουλειά. Σχεδόν τίποτα δεν οριστικοποιείται τον Σεπτέμβριο. Δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια πρόταση από έναν παλιό συνεργάτη. Κάτι νέο μπορεί να σας ενθουσιάσει ερωτικά ή επαγγελματικά. Πριν πέσετε με ενθουσιασμό, δώστε περιθώριο ώστε η κρίση σας να δουλεύει καλύτερα και αποφασίζετε τον Οκτώβριο.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο Ο Σεπτέμβριος μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να έχετε καλές εξελίξεις σε κάποιους τομείς. Θα τονώσει τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και τις σχέσεις σας με τους φίλους. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μπορεί να επιβαρύνει την καθημερινότητα της δουλειάς σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς, είναι ιδιαίτερα κοινωνική για το δικό σας ζώδιο. Στα μέσα του μήνα, προσέξτε τις εντάσεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και τα έξοδα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο μετά τις 23/9, βοηθά για να διορθώσετε κακώς κείμενα του παρελθόντος στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις δεν λείπουν τον Σεπτέμβριο. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκουράζεστε σπίτι σας και να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που είστε συναισθηματικά δεμένοι. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ότι οι ανάγκες σας δεν καλύπτονται σε μια ερωτική σχέση. Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 σας υπενθυμίζει ότι η ζωή δεν είναι μόνο ευθύνες, αλλά και διασκεδαστικές δραστηριότητες με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως επιθυμείτε τον Σεπτέμβριο στις σχέσεις σας, θα έχετε την ευκαιρία σας να τα διορθώσετε τον άλλο μήνα.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο Μήνας ανασύνταξης δυνάμεων αλλά και εκκαθαρίσεων ο Σεπτέμβριος. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ούτε να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις όμως κοντά στις 19/9. . Στις 9/9 ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή αρχικά στον Ζυγό και μετά στην Παρθένο. Η πρώτη φάση του ίσως είναι λίγο πιο ενοχλητική. Με υπομονή προσπαθήστε να μην αφήνετε να διαιωνίζονται καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν ψυχολογικά. Στις 10/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σάς ζητά να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μη χάνετε την πίστη σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να δείχνει εξελίξεις στο μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας. Στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη στην Παρθένο, είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τις σχέσεις, τις καθημερινές επαφές σας, την επικοινωνία με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Λέων Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φανεί βοηθητικός σε κάποιους τομείς, παρά τα σκαμπανεβάσματα του. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει αλλαγές ή απρόοπτα στο πρόγραμμα σας κι αυτό να σας δημιουργήσει άγχος. Μέχρι τις 29/9 καλείστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Μάλιστα, μπορεί να προκύψουν αρκετές ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο. Προσοχή και στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς σάς βάζει σε διαδικασία να σκεφτείτε σε βάθος θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και τα οικονομικά σας, αλλά πιθανώς και ζητήματα μιας σχέσης που μοιάζει αδιέξοδη. Σκεφτείτε αρκετά και παίρνετε τις αποφάσεις σας αργότερα. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 είναι φιλική προς το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει κάποια νέα πρόταση ή συμφωνία.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι γεμάτος εκπλήξεις. Ο Ερμής, ο πιο σημαντικός πλανήτης για σας, θα είναι ανάδρομος πότε στον Ζυγό και πότε στο δικό σας ζώδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σεπτέμβριος είναι ένας κακός μήνας για σας. Τουναντίον. Με την Αφροδίτη να προχωρά στο ζώδιο σας στις 5/9 μέχρι τις 29/9 θα έχετε και τις καλές σας στιγμές. Κάποιες δυσκολίες ή και παιχνίδια εξουσίας σε κάποιες σχέσεις, είναι στο πρόγραμμα. Πιθανώς να προκύψουν και κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, φωτίζει τόσο τα όμορφα όσο και τα άσχημα που υπάρχουν στις στενές σας σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σάς γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει να προσέξετε ποιον ερωτεύεστε. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό υπόσχεται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά στις 26/9, αλλά μέχρι τις 2/10 να είστε σε εγρήγορση.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό Ο Σεπτέμβριος ετοιμάζεται να σας πάει μια βόλτα σε πιο έντονες καταστάσεις. Στις 9/9 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος φαινομενικά στο ζώδιο σας μέχρι τις 23/9. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία, στις λεπτομέρειες στη δουλειά σας, στις δοσοληψίες και τις επαφές σας με άλλους. Στις 10/9, η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Δεν πρέπει να αφήνετε τα επαγγελματικά ή τους ανθρώπους που αποτελούν το περιβάλλον της δουλειάς σας να απομυζούν την ενέργεια σας. Βάλτε όρια. Η φθινοπωρινή ισημερία σημαίνει την εκκίνηση των φετινών σας γενεθλίων, αλλά μπορεί να νιώθετε λίγο χαμένοι στη «μετάφραση». Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας ανεφοδιάζει με την απαραίτητη αισιοδοξία.

Σκορπιός Ο Σεπτέμβριος σας βάζει σε διάθεση τακτοποίησης στην καθημερινότητα σας. Ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σας δημιουργήσει μια αίσθηση σύγχυσης, γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις αν δεν είστε σίγουροι. Θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθετε ίσως κάπως πιο μόνοι, καθώς οι άλλοι πιθανώς δεν θα καταλαβαίνουν την κατάσταση σας ή δεν θα μπορούν να συντονιστούν. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, τονίζει την επιθυμία σας να νιώσετε ερωτευμένοι, δημιουργικοί και σας προσφέρει την ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Η Νέα Σελήνη στις 26/9, αυξάνει τις τάσεις φυγής, αλλά και το παρασκήνιο στα θέματα της εργασίας. Από την άλλη μπορεί να σας βρίσκει σε μια φάση προετοιμασίας για τους νέους φιλόδοξους στόχους σας.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη Ο Σεπτέμβριος δίνει προτεραιότητα στην καριέρα και την κοινωνική σας ζωή. Αποφάσεις που μπορεί να πάρετε τώρα ενδεχομένως να αναθεωρηθούν στις 19/9 και να οριστικοποιηθούν μετά τις 12/10. Παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, λάθη ή τεχνικά προβλήματα, είναι μερικά από όσα μπορεί να φέρει ο ανάδρομος Ερμής. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 10/9 φέρνει τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σε πρώτη διάταξη. Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας άγχη στην ερωτική σας σχέση. Μέχρι τις 23/9 μπορεί να ξανασυναντήσετε φίλους ή συνεργάτες, που είχατε καιρό να δείτε ή ακόμη και ένα παλιό φλερτ. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 θα βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή σε ένα στόχο σας. Πιο αρμονικά θα κυλήσουν οι σχέσεις σας με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 29/9.

Αιγόκερως Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει σε μια έντονη κινητικότητα σε θέματα καριέρας και γενικώς επαγγελματικού προσανατολισμού, παρόλα αυτά ίσως και λίγο μπερδεμένους σε σχέση με τους στόχους σας. Ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της καριέρας, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις ή επιπλοκές σε σχέσεις με ανωτέρους. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Στο μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου θα έχετε με το μέρος σας την ευνοϊκή Αφροδίτη στην Παρθένο. Ευνοούνται ερωτικά, φιλικές σχέσεις, ταξίδια, σπουδές. Αν ψάχνετε μια νέα εργασία, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26/9 μπορεί να φέρει λύσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό μετά τις 29/9 και πάλι θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην εικόνα σας και θα είναι βοηθητική στα επαγγελματικά.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο Ο Σεπτέμβριος έρχεται να σας γειώσει λίγο στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες της καθημερινότητας. Υπερτονίζει την ανάγκη σας για επικοινωνία, μετακινήσεις, ταξίδια, ενώ ψάχνετε έμπνευση και περισσότερες αλήθειες στη ζωή σας. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που μπορεί να νιώθετε χαμένοι, μπερδεμένοι ή και απογοητευμένοι. Με λίγη υπομονή και ευελιξία θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Προσπαθήστε να μην κάνετε σπατάλες. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι ιδιαίτερα φιλική και σας καλεί να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μετά τις 29/9 θα έχετε την Αφροδίτη με το μέρος σας και θα βοηθήσει τόσο στην ερωτική σας ζωή όσο και στα οικονομικά.

Σεπτέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθύες Από την αρχή του ο Σεπτέμβριος, εκθέτει τις αδυναμίες κάποιων σχέσεων, αλλά πιθανώς και κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών. Δεν είναι απίθανο μια διαμάχη ή μια προβληματική κατάσταση να κάνει την επανεμφάνιση της, προκειμένου να τη διαχειριστείτε όπως πρέπει και να δώσετε τέλος. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις, ακόμη κι αν σας υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια. Η Αφροδίτη από τις 5/9 μέχρι τις 29/9 θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων, αλλά στις 16/9 σας καλεί να είστε προσεκτικοί στις προσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις δέσμευσης ή αποδέσμευσης. Η Νέα Σελήνη στις 26/9 σας καλεί να διώξετε ό,τι σας κρατά πίσω σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και να δείτε την οικονομική σας διαχείριση σε βάθος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments