Ελλάδα

Παιδική πορνογραφία: Προφυλακίστηκε ο 62χρονος εκπαιδευτικός

Παιδική πορνογραφία: Προφυλακίστηκε ο 62χρονος εκπαιδευτικός

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία μεταξύ άλλων για πορνογραφία ανηλίκων

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 17η ανακρίτρια στην Αθήνα, ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Λακωνία, που είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Η υπόθεση αφορά τουλάχιστον 5 περιπτώσεις.

Ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, μιας νεαρής, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο (η αδελφή της) έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments