People

Η θρυλική Μονρόε της ανερχόμενης Άνα ντε Άρμας

Η θρυλική Μονρόε της ανερχόμενης Άνα ντε Άρμας

Πηγή Φωτογραφίας: Films News Feed

Η πρωταγωνίστρια, που υποδύεται πειστικά την «εσωτερική» Μονρόε, είναι ηθοποιός κουβανικής καταγωγής, καστανή, με βλέμμα πυκνό και ειλικρινές

Τη θρυλική και, συνάμα, εφιαλτική ζωή της Μαίριλιν ενσαρκώνει στην ταινία «Blonde» η 34χρονη Ισπανοκουβανή ηθοποιός Άνα ντε Άρμας, η οποία έχει ήδη κερδίσει τις πρώτες, στέρεες θετικές εντυπώσεις για τις υποκριτικές ικανότητές της. Η ταινία επιχειρεί μια βουτιά στην στοιχειωμένη και γεμάτη απέραντη σκοτεινιά της ζωής της μυθικής Μονρόε.

View this post on Instagram

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Η ταινία του σκηνοθέτη Άντριου Ντόμινικ είναι στηριγμένη στο βιβλίο του «Blonde» της Τζόις Κάρολ Ότις και αποτελεί, σύμφωνα με τους κριτικούς κινηματογράφου, μια μεθοδική, σχεδόν «χειρουργική», αποδοηση της χολλυγουντιανής αφήγησης για την Μέριλιν προς όφελος μια προσεκτικής ιχνηλάτησης των βασικών διαστάσεων της προσωπικότητάς της και, συνεπώς, μιας κατάβασης στις ψυχικές κολάσεις της Μονρόε.

Έτσι, το «Blonde» ξεκινά με τις κραυγές ενός παιδιού που κακοποιήθηκε από την ψυχικά διαταραγμένη μητέρα της και καταλήγει στη μοναξιά του αλκοόλ και των βαρβιτουρικών. Η ταινία περιλαμβάνει «σκληρές» στιγμές: από βίαιους συζύγους μέχρι παραγωγούς βιαστών και από χυδαίες εξυβρίσεις μέχρι εξαναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις.

Η πρωταγωνίστρια, που υποδύεται πειστικά την «εσωτερική» Μονρόε, είναι ηθοποιός κουβανικής καταγωγής, καστανή, με βλέμμα πυκνό και ειλικρινές

Η ταινία αυτή είναι ένας χρυσαφένιος πλούτος στις αποσκευές της Με λίγα δάκρυα συγκίνησης θυμήθηκε τα πρώτα της όνειρα, πριν αυτά γίνουν επαγγελματικά σχέδια, στην Κούβα, συντροφιά με τον αγαπημένο της παππού. Θυμήθηκε την δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει την Κούβα του Κάστρο και να ταξιδέψει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς να γνωρίσει λέξη αγγλικά. Τα κατάφερε, όμως, να μάθει τη γλώσσα μέσα σε μικρό διάστημα, να ολοκληρώσει τις σπουδές που ονειρεύθηκε και να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία, που, είτε η Άνα το θέλει είτε όχι, θα την ακολουθεί για πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments