Lifestyle

Oceanic Feeling: Το νέο ανεβαστικό τραγούδι της Lorde που μας ταξιδεύει

Oceanic Feeling: Το νέο ανεβαστικό τραγούδι της Lorde που μας ταξιδεύει

Πηγή Φωτογραφίας: Dazed

Oceanic Feeling: Εμείς το έχουμε λατρέψει

Η Lorde είναι μια από τις πιο επιδραστικές τραγουδίστριες της γενιάς της, με τη φήμη της να απογειώνεται χάρη στην κυκλοφορία του τραγουδιού “Royal”. H ίδια, πιο φρέσκια και όμορφη από ποτέ, επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία μ’ ένα hit που ήδη έχει καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο, αλλά και να μπει στην playlist μας. Το “Oceanic Feeling”, που κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες, που ξεχώρισε για τον dance και μελωδικό χαρακτήρα του, με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα επιτυχία. Plus, το video clip του τραγουδιού μάς γυρίζει πίσω στις ξέγνοιαστες ημέρες του καλοκαιριού.

Έρωτας ή φήμες;

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, πολλοί fans άρχισαν να πιστεύουν πως υπάρχει κάτι πιο ερωτικό στην σχέση μεταξύ της Lorde και του Jack. Εντάξει, όχι και τελείως ανεξήγητο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορούν να αιτιολογήσουν αυτό το σκεπτικό. Αρχικά, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις τους είναι συχνές. Επιπλέον, όταν μιλούν ο ένας για τον άλλον, το στόμα τους στάζει μέλι. Ένας άλλος λόγος είναι πως οι δύο τους φημολογείται ότι είναι single και δεν γίνεται να δουλεύουν έτσι απλά σαν φίλοι. Κάτι θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε από πίσω. Εννοείται πως κυκλοφόρησαν διάφορα memes για την “κρυφή σχέση” τους και προφανώς η Lorde έκατσε και τα έψαξε, τα είδε και γέλασε. Έπρεπε όμως να διαψεύσει αυτές τις φήμες, διότι σιγά αλλά σταθερά, έπαιρναν μεγάλες διαστάσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Lorde (@lordefanclubrus)

Το ίδιο έγινε και το 2018, όταν είχε κυκλοφορήσει το album της Melodrama (2017), το οποίο είχαν επίσης δουλέψει μαζί. Τότε ο Antonoff, αν και αποφεύγει να ασχολείται με τέτοιου είδους “ειδήσεις”, τις χαρακτήρισε σε ένα tweet “ετεροκανονικό κουτσομπολιό”. Πόσοι χρήστες των social media να χειροκρότησαν τότε άραγε;

Καταλυτικό ρόλο αυτήν την φορά έπαιξε μία συνέντευξή της στην εφημερίδα New York Times, στην οποία ερωτήθηκε περί του  άλμπουμ της, Solar Power. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν τον δίσκο της ως ακόμη μία δημιουργία του Antonoff και όχι δικιά της. Η Lorde, ούσα για ακόμη μία φορά άμεση, χαρακτήρισε το όλο θέμα “ρετρό” και “σεξιστικό”, αν και θεωρούμε πως θα ήθελε να το πει και “ηλίθιο”, αλλά ήταν ευγενική.

Βέβαια, εμείς υποστηρίζουμε τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς. Νιώσαμε σαν να οδηγούμαστε πάλι σε εποχές παλιές, σε εποχές ξεχασμένες. Μας πήγαν πίσω, όταν δεν ακούγονταν οι γυναικείες φωνές και δη σκέψεις ή οράματα μέσα στην μουσική βιομηχανία. Έπρεπε οπωσδήποτε να υπάρχει από πίσω κάποιος άντρας που θα καθοδηγούσε την τραγουδίστρια, χωρίς να επιμελείται η ίδια καθόλου την καλλιτεχνική δημιουργία. Μιλάμε για ηλιθιότητες “παλαιάς κοπής”.

Πρόσθεσε επίσης πως έφτιαξε έναν δίσκο η ίδια, και κανένας άλλος, ενώ συμπλήρωσε, “[O Jack] με βοήθησε να τον φτιάξω και προφανώς διαφέρει στην παραγωγή. Ο Jack θα συμφωνούσε σε αυτό. Αλλά το να του δώσω credits σε τέτοιο βαθμό [ότι έγραψε το άλμπουμ ο μόνος του], είναι βαθιά προσβλητικό.”

Συνέχισε εμβαθύνοντας στην εργασιακή της σχέση μαζί του. Η ίδια είπε ότι από αυτά τα οποία προτείνει εκείνος, κάποια τα επιλέγει και κάποια τα απορρίπτει. Αλλά πάντα αυτή βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. Για να μας το δώσει πιο ωμά, έκανε μία παρομοίωση. Για παράδειγμα, αν οι δύο τους διακοσμούσαν ένα σπίτι, και ο Jack έλεγε να βάλουν μία καρέκλα και έναν καναπέ σε κάθε δωμάτιο, εκείνη θα έλεγε, “Δίκιο έχεις, βάλε από μία καρέκλα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.”, απορρίπτοντας τελείως τους καναπέδες.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στις φήμες που τους θέλουν μαζί. Η Lorde κατάλαβε ότι είναι πολύ λογικό ο κόσμος να “μπερδευτεί”, ειδικά από την στιγμή που δεν δουλεύουν στην ίδια βιομηχανία. Είπε πως όντως βρίσκονται σε “σχέση”, αλλά όχι έτσι όπως το νομίζουμε οι περισσότεροι. Είναι μία σχέση δημιουργική, “καλλιτεχνική” θα μπορούσαμε να πούμε, εδώ και 7 χρόνια. Από αυτήν την σχέση, γεννήθηκε το Melodrama (2017) και το Solar Power (2021). Το πρώτο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ενώ παράλληλα αγαπήθηκε από τον κόσμο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments