Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Χρήστος Δερμεντζόπουλος
Βουλευτής Έβρου Νέας Δημοκρατίας
Ζέφη Δημαδάμα
Στέλεχος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Με την
Σοφία Χύτου

Δερμεντζόπουλος – Δημαδάμα στο pagenews.gr: “Στο κόκκινο” το πολιτικό θερμόμετρο για τις παρακολουθήσεις

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Ζέφη Δημαδάμα μίλησαν στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός από το βήμα της 86ης ΔΕΘ, την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τις εκλογές και άλλα θέματα.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Ζέφη Δημαδάμα μίλησαν στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός από το βήμα της 86ης ΔΕΘ, την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τις εκλογές και άλλα θέματα.

Δερμεντζόπουλος – Δημαδάμα στο pagenews.gr: Για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ 

Ο κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ ανέφερε ότι: “Ακούσαμε τον πρωθυπουργό να εξαγγέλλει μια σειρά από στοχευμένα μέτρα για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Για αυτό το τεράστιο κύμα ακρίβειας το οποίο πλήττει παγκοσμίως όχι μόνο την Ευρώπη, είναι ένα φαινόμενο το οποίο συμβαίνει παντού. Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες ξέρουμε ότι έρχεται ένας αρκετά δύσκολος χειμώνας, και ο κόσμος έχει ανάγκη για μια μεγαλύτερη και συνεχή στήριξη και τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις και κυρίως τα ευάλωτα νοικοκυριά. Στο πλαίσιο αυτό ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια δέσμη μέτρων για τη στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών αλλά και για να διατηρήσουμε αυτή την αναπτυξιακή δυναμική που έχει η οικονομία μας…”.

Η κ. Δημαδάμα για τα μέτρα της ΔΕΘ υπογράμμισε ότι: “Εμείς από την πρώτη στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι αντιπολίτευση με προτάσεις. Που σημαίνει ότι όταν εδώ και αρκετές μήνες κάνουμε καμπάνια για την κοινωνική στέγαση, έχει ενδιαφέρον και είμαστε δίπλα στην κυβέρνηση να λαμβάνει μέτρα που θα στηρίξουν, τα νέα ζευγάρια, τους φοιτητές αλλά και όλα τα κοινωνικά στρώματα που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα. Δεν μπορεί να δίνουμε το 40% του μισθού για ενοίκιο…”.

Δερμεντζόπουλος – Δημαδάμα στο pagenews.gr: Για τις παρακολουθήσεις 

“Όλη η ιστορία έχει ξεκινήσει από ένα επιχειρησιακό λάθος της ΕΥΠ, η κυβέρνηση ανέλαβε αμέσως την πολιτική ευθύνη, ουσιαστικά απομακρύνθηκε ο Διοικητής της ΕΥΠ, ο πρώην πλέον Διοικητής της ΕΥΠ, υπήρχε και η παραίτηση του κ. Δημητριάδη και προχωρήσαμε στην έκδοση μια ΠΝΠ που προσθέσαμε δικαστικές εγγυήσεις και πλέον το λόγο έχει η Βουλή μέσω της Εξεταστικής Επιτροπής και η Δικαιοσύνη..” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δερμεντζόπουλος.

“Όταν μιλάμε για θέματα δημοκρατίας, όταν θέλουμε ένα κράτος δικαίου πρέπει να συμφωνούμε όλοι. Εμείς πραγματικά θα δούμε που μπορούμε να φθάσουμε ώστε να αποδοθεί πραγματικά η διάσταση από το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παρακολουθήσεων που έχει φθάσει. Από το 2019 θυμίζω ότι την ΕΥΠ την επιβλέπει ο ίδιος ο πρωθυπουργός κάτι το οποίο δείχνει ότι και ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να γνωρίζει αν δεν γνωρίζει πως η ΕΥΠ κινούνταν και με ποιο τρόπο λειτουργούσε…” υπογράμμισε η κ. Δημαδάμα.