Πολιτική

Μαρκόπουλος: Άνθρακας ο θησαυρός της κατάθεσης Κοντολέοντα

Μαρκόπουλος: Άνθρακας ο θησαυρός της κατάθεσης Κοντολέοντα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για την κατάθεση του Παναγιώτη Κοντολέοντα στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις μίλησε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος

Για την κατάθεση του Παναγιώτη Κοντολέοντα στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις μίλησε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του τέως διοικητή της ΕΥΠ.

«’Ανθρακας ο θησαυρός σε όσους επένδυσαν στην κατάθεση του κ. Κοντολέοντα. Θησαυρός, όμως, τα όσα ακούστηκαν χθες από τον κ. Ρουμπάτη για την υπόθεση Πιτσιόρλα», ανέφερε ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας.

Κοντολέων: Για εθνικούς λόγους η παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Νόμιμες οι επισυνδέσεις της ΕΥΠ

Στην νομιμότητα των επισυνδέσεων της ΕΥΠ επέμεινε ο τεως διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή για τις παρακολουθήσεις.

Ο μάρτυρας φέρεται να επανέλαβε πως η επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη έγινε για εθνικούς λόγους και δεν αφορά την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα επανέλαβε ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπήρξε ενημέρωση του πρωθυπουργού ούτε του τότε στενού του συνεργάτη Γρήγορη Δημητριάδη, για τη νόμιμη παρακολούθηση Ανδρουλάκη και δήλωσε άγνοια για το ποιος τους ενημέρωσε. Ο ίδιος φέρεται να ξεκαθάρισε ότι η ΕΥΠ δεν έχει καμία συνεργασία με την Intellexa και την Krikel.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments