Διεθνή

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Στην ουρά για πάνω από 12 ώρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Στην ουρά για πάνω από 12 ώρες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ
Όπως εξήγησε μεγάλωσε σε μια οικογένεια βασιλικών και είχε έρθει για λογαριασμό των παππούδων και της γιαγιάς του που όπως είπε αν ήταν ζωντανοί θα περίμεναν κι εκείνοι στην ουρά

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αγγλίας Ντέιβιντ Μπέκαμ εθεάθη στην ουρά για το ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ, η σορός της οποίας έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Λονδίνο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην ουρά, ο Μπέκαμ είπε ότι περίμενε με το κοινό για περισσότερες από 12 ώρες. Όπως εξήγησε μεγάλωσε σε μια οικογένεια βασιλικών και είχε έρθει για λογαριασμό των παππούδων και της γιαγιάς του που όπως είπε αν ήταν ζωντανοί θα περίμεναν κι εκείνοι στην ουρά .
Ο Μπέκαμ εξιστόρησε πόσο τυχερός ήταν που γνώρισε τη βασίλισσα σε πολλές περιπτώσεις, υπογραμμίζοντας την τιμή που ένιωθε να αγωνίζεται για την εθνική αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου.
«Ξέρεις ότι πάντα ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μου, να γίνω καπετάνιος στη χώρα μου, και κάθε φορά που ήμασταν εκεί όταν φορούσαμε εκείνες τις φανέλες των Τριών Λιονταριών, και είχα το περιβραχιόνιό μου και τραγουδούσαμε, ξέρετε, «Ο Θεός σώζει τη βασίλισσα μας».  Αυτό ήταν κάτι που σήμαινε τόσα πολλά για εμάς», είπε.
Ντυμένος με μαύρο κοστούμι, navy παλτό και ίσιο καπέλο, ο Beckham είπε ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην ουρά για περισσότερες από 12 ώρες, «τα γόνατά του ήταν εντάξει», αλλά όχι και η πλάτη του.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments