Lifestyle

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Προκαλέι με γυμνή φωτογραφία η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Προκαλέι με γυμνή φωτογραφία η κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ και του Άλεκ Μπάλντουιν

Πηγή Φωτογραφίας: TODAY

Άιρλαντ Μπάλντουιν: Η κόρη των δύο γνωστών ηθοποιών ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram με το γυμνό κορμί της.

Η 26χρονη κόρη του Άλεκ και της Κιμ ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media για να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συχνά, επιλέγει και κάποιες πιο προκλητικές για να διεγείρει τη φαντασία. Πρόσφατα έκανε ένα story στο Instagram, όπου ποζάρει εντελώς γυμνή στο κρεβάτι, φορώντας μόνο μία λευκή μάσκα προσώπου, που αναζωογονεί το δέρμα.

Άλεκ Μπάλντουιν: Τα τρυφερά λόγια της συζύγου του, Χιλάρια, για το έβδομο παιδί τους

«Μετά από πολλά ανεβοκατεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε ένα συναρπαστικό νέο και μια μεγάλη έκπληξη. Ακόμα ένας Μπάλντουιν έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν ολοκληρωμένη και είμαστε πέρα για πέρα χαρούμενοι με αυτή την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά. Οπως βλέπετε, είναι πολύ ενθουσιασμένα. Το νέο μας μωρό είναι κάτι φωτεινό στις ζωές μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε αυτές τις αβέβαιες εποχές», είπε χαρακτηριστικά η Χιλάρια.

View this post on Instagram

A post shared by ireland (@irelandirelandireland)

Η περήφανη μαμά αποκάλυψε ότι η οικογένεια περιμένει κοριτσάκι, δημοσιοποιώντας ένα βίντεο στο οποίο συμμετέχει όλη η οικογένεια, ο Άλεκ, εκείνη, και τα έξι παιδιά τους, δίνοντας συμβουλές στην αδελφούλα που έρχεται.

«Μοιράζομαι μαζί σας τις ελπίδες και τις ευχές της οικογένειάς μας, τη στήριξη και τις συμβουλές για το νέο μας μωρό. Νιώθω τόση χαρά, βλέποντας αυτά τα αξιολάτρευτα και αγαπητά παιδιά να μιλούν με τη σοφία που τους διακρίνει. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου», τόνισε η Χιλάρια.<

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments