People

Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ σε τροχιά χωρισμού;

Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ σε τροχιά χωρισμού;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Ζιζέλ κινείται σε άλλα πεδία, πλέον. Επανακάμπτει στις πασαρέλες, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι δίνει προτεραιότητα στην καριέρα της και πάλι.

Ο σούπερ σταρ του NFL Τομ Μπρέιντι και η σύζυγός του Ζιζέλ Μπούντχεν βρίσκονται σε κρίση; Το ζευγάρι λέγεται ότι είχε έντονη διαμάχη για την επιστροφή του Μπρέιντι στο NFL. Το τοπ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν και ο σταρ του NFL Τομ Μπρέιντι είναι μαζί για περισσότερα από 15 χρόνια. Τον ονειρεμένο γάμο του 2009 ακολούθησε η γέννηση δύο παιδιών, του ενδεκάχρονου γιου τους και της, κατά δύο χρόνια, μικρότερης κόρης τους. Τώρα, όμως, κυκλοφορούν φήμες για κρίση που περνάει ο γάμος των δύο σούπερ σταρ.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Ο Μπρέιντι είχε εξαφανιστεί για έντεκα μέρες για την προετοιμασία της σεζόν

Το ζευγάρι είχε προηγουμένως μια τέτοια βίαιη διαμάχη που εκείνη φέρεται να άφησε για λίγο το σπίτι της οικογένειας στην Φλόριντα και να πέταξε για την Κόστα Ρίκα. Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από την Τρίτη, για μια εβδομάδα μόδας. Βέβαια, ο Μπρέιντι είχε ήδη δηλώσει ότι η εκθαμβωτική του καριέρα έχει τελειώσει. Ωστόσο, ο επτά φορές νικητής του Super Bowl άντεξε μόλις σαράντα ημέρες ως «συνταξιούχος αθλητής».

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Και η γυναίκα του; Αυτή την περίοδο κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού «Elle» και δεν μιλά μόνο για τη δική της καριέρα, αλλά και του συζύγου της. Έτσι, όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Τομ στο NFL, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Προφανώς έχω τις ανησυχίες μου – είναι ένα πολύ βίαιο άθλημα και έχω τα παιδιά μου και θέλω να είμαι προσεκτική».

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Η Ζιζέλ κινείται σε άλλα πεδία, πλέον. Επανακάμπτει στις πασαρέλες, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι δίνει προτεραιότητα στην καριέρα της και πάλι, μετά από αρκετά χρόνια, όταν η ανατροφή των παιδιών της ήταν η πρώτη προτεραιότητά της: «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη από αυτή την άποψη, ως μητέρα και ως σύζυγος», λέει. «Και τώρα είναι η σειρά μου!», συμπληρώνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments