Διεθνή

Σήμερα η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Σήμερα η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Πηγή Φωτογραφίας: DailyMail

Η αναμονή του κόσμου, τη διάρκεια αυτών των ημερών, ξεπέρασε ακόμα και τις 22 ώρες, με τους πιο τυχερούς να περιμένουν περίπου 14 ώρες

Σήμερα, στις 11:00 τοπική ώρα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και η χώρα θα θέσει το επίσημο τέλος σε επτά δεκαετίες βασιλείας.

Η ουρά που οδηγεί στο Γουέστμινστερ Χολ, όπου και βρίσκεται η σορός της Βασίλισσας Ελισάβετ εδώ και τέσσερις ημέρες, δεν έχει σταματήσει λεπτό. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σάββατο οι αρχές παρακάλεσαν τον κόσμο να σταματήσει να έρχεται, κλείνοντας μάλιστα την είσοδο της ουράς του λαϊκού προσκυνήματος. Όμως, οι Βρετανοί βρήκαν τη λύση να δημιουργήσουν μία νέα ουρά, η οποία θα είναι εκείνη που θα ενσωματωθεί πρώτη στην ήδη υπάρχουσα.

Η αναμονή του κόσμου, τη διάρκεια αυτών των ημερών, ξεπέρασε ακόμα και τις 22 ώρες, με τους πιο τυχερούς να περιμένουν περίπου 14 ώρες.

Στην κηδεία και προς τιμήν της Βασίλισσας Ελισάβετ θα βρεθούν στη χώρα πάνω από πεντακόσιοι αξιωματούχοι και αρχηγοί κρατών ενώ εντός του Αββαείου του Γουέστμινστερ, όπου θα τελεστεί η κηδεία, υπολογίζεται ότι θα βρίσκονται δύο χιλιάδες επίσημοι προσκεκλημένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments