Lifestyle

Love Island: Διέρρευσε η παίκτρια του «The Bachelor» που μπαίνει στο νέο ερωτικό ριάλιτι

Love Island: Διέρρευσε η παίκτρια του «The Bachelor» που μπαίνει στο νέο ερωτικό ριάλιτι

Πηγή Φωτογραφίας: Glance

Love Island: Η παραγωγή είναι σε αναζήτηση των παικτών που θα κάνουν τη διαφορά και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «Love Island» έχει ξεκινήσει. Το ριάλιτι σχέσεων του καναλιού αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες και είναι, όπως έχει γίνει γνωστό, αρκετά σκληροπυρηνικό σε σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα σε αντίστοιχα ριάλιτι.

View this post on Instagram

A post shared by Έλενα Παπαμεθοδίου Official 💋 (@helena_papamethodiou_official)

Στην παρουσίαση θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ μαζί της θα δούμε και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο. Ο τελευταίος θα αναλάβει τον σχολιασμό όσων συμβαίνουν στη βίλα.

Η παραγωγή είναι σε αναζήτηση των παικτών που θα κάνουν τη διαφορά και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μάλιστα, επιβεβαιώνεται η πρώτη γυναικεία παρουσία στο ριάλιτι. Η Έλενα Παπαμεθοδίου μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Love Island» αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι ακόμη αναζητεί τον έρωτα.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς να συζητήσω περαιτέρω πράγματα. Δεν πήγαινα μόνο στο Love Island αλλά και στο Bachelor 3 αν γινόταν. Μου αρέσουν τα ριάλιτι αγάπης», είπε η Κύπρια επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη συμμετοχή της αφού όπως είπε αναχωρεί την Κυριακή.Η Έλενα Παπαμεθοδίου μάλιστα σχολίασε και την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την παρουσίαση, ενώ όπως ανέφερε, θα ήθελε να δει και την Μαρία Μπακοδήμου στο τιμόνι της συγκεκριμένης εκπομπής αφού ήταν κάτι που είχε ξανακάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments