Lifestyle

Το ζεύγος Μακρόν φόρεσε τα αθλητικά του ρούχα για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα

Το ζεύγος Μακρόν φόρεσε τα αθλητικά του ρούχα για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail- Notícias - Plu7

Η Μπριζίτ Μακρόν βγήκε στο Λονδίνο νωρίτερα σήμερα για να επισκεφτεί το φέρετρο της βασίλισσας και σε αντίθεση με άλλα βασιλικά μέλη και μεγάλες προσωπικότητες, φόρεσε τα αθλητικά της.

Η Μπριζίτ Μακρόν χεράκι χεράκι με τον σύζυγό της, Εμμανουέλ Μακρόν, νυν Πρόεδρο της Γαλλίας, εμφανίστηκαν για να αποτίσουν τα σέβη τους στη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία αυτή την στιγή κηδεύεται. Για την επίσκεψη, η πρώην Γαλλίδα παιδαγωγός επέλεξε ένα αρκετά casual outfit και σε αντίθεση με τους βασιλιάδες και τις διασημότητες που επισκέφτηκαν τη μονάρχη, τα παπούτσια της επιλογής της ήταν ένα ζευγάρι αθλητικά.

Η Brigitte φόρεσε ένα μαύρο στενό παντελόνι ένα navy blazer που φορούσε πάνω από ένα μαύρο τοπ πόλο, ασπρόμαυρα παπούτσια και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Το μπλέιζερ είχε μια χρυσή καρφίτσα στο δεξί της χέρι, καθώς και μια χρυσή αλυσίδα.

Τα αθλητικά που φορούσε η Brigitte είναι No Name και είναι τα Flex Jogger σε μαύρο χρώμα.Ο Μακρόν, που πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, φορά μπλε κοστούμι, εθεάθη με ένα σκούρο ναυτικό σακάκι, γκρι παντελόνι και μαύρα παπούτσια αθλητικά.

Η εμφάνισή τους δεν εκτιμήθηκε. Κάποιοι στα social media μίλησαν για ασέβεια, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν πλάκα με το ασορτί ντύσιμο του ζεύγους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments