Nέα της αγοράς

PayPal: Δεν ανανεώνει τη χορηγία με τους Φοίνιξ Σανς, μετά την έρευνα για τον ιδιοκτήτη Ρόμπερτ Σάρβερ

PayPal: Δεν ανανεώνει τη χορηγία με τους Φοίνιξ Σανς, μετά την έρευνα για τον ιδιοκτήτη Ρόμπερτ Σάρβερ

Πηγή Φωτογραφίας: The Cinema Post- The Cold Wire

Ο Σάρβερ τέθηκε σε ετήσιο αποκλεισμό από το ΝΒΑ αυτή την εβδομάδα και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων

Η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, PayPal Holdings Inc., δεν θα ανανεώσει τη χορηγία της με τους Φοίνιξ Σανς, εάν ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ρόμπερτ Σάρβερ παραμείνει στον σύλλογο αφού εκτίσει την αναστολή του για ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/9) η εταιρεία.

Ετήσιος αποκλεισμός

Ο Σάρβερ τέθηκε σε ετήσιο αποκλεισμό από το ΝΒΑ αυτή την εβδομάδα και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διαπίστωσε ότι εμπλέκεται σε εχθρική, ρατσιστική και άδικη συμπεριφορά προς τις γυναίκες υπαλλήλους.

«Εξετάσαμε την έκθεση της ανεξάρτητης έρευνας του πρωταθλήματος NBA για τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ και βρήκαμε τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και σε αντίθεση με τις αξίες μας», δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της PayPal, Νταν Σούλμαν, προσθέτοντας: «Η χορηγία του PayPal με τους Σανς πρόκειται να λήξει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Υπό το φως των ευρημάτων της έρευνας του NBA, δεν θα ανανεώσουμε τη χορηγία μας εάν ο Ρόμπερτ Σάρβερ συνεχίσει να συμμετέχει στον οργανισμό, αφού εκτίσει την αναστολή του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments