Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: «Απόδειξη άγνοιας»τα περί επανακρατικοποίησης της ΔΕΗ 

Οικονόμου για Τσίπρα: «Απόδειξη άγνοιας»τα περί επανακρατικοποίησης της ΔΕΗ 

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Απαντώντας στις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Πιθανή επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ και επιβολή πλαφόν στην τιμή λιανικής της ενέργειας, θα κόστιζαν στο ελληνικό δημόσιο στο ελληνικό Δημόσιο 13 με 14 δισ. ευρώ, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στις εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τα ως «απόδειξη άγνοιας».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου άφησε ανοιχτό να επιβληθεί πλαφόν στην τιμή του πέλετ και των καυσόξυλων, κάτι που αναμένεται να αποσαφηνίσει προσεχώς, όπως είπε, το Υπουργείο Ενέργειας.

Για τις εκλογές, ο κ. Οικονόμου σημείωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία θα απευθυνθεί στην ελληνική κοινωνία αναζητώντας την ανανέωση της ισχυρής εντολής για την εμπέδωση της σταθερότητας, τα υπόλοιπα θα τα διαμορφώσει με την ψήφο του ο ελληνικός λαός. Η Νέα Δημοκρατία επιδιώκει τον σχηματισμό μιας ισχυρής κυβέρνησης για μία αυτοδύναμη Ελλάδα, επιδιώκουμε ισχυρή εντολή στην πρώτη κάλπη, ώστε να σχηματιστεί ισχυρή κυβέρνηση στην δεύτερη κάλπη αφού ξεπεράσουμε το σκόπελο της απλής αναλογικής. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην ανάγκη σχηματισμού ισχυρών κυβερνήσεων».

Αυτά ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη. Ερωτηθείς, δε, για την πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεμαχία, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε: «όταν έλθει η ώρα των εκλογών θα ανταποκριθούμε θετικά και σε αυτήν την πρόσκληση, μέχρι τότε ο κ. Τσίπρας έχει αρκετούς μήνες στην διάθεση του για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments