Lifestyle

Έξαλλη η Γαρμπή με τον Μαζωνάκη – Με εξώδικο απαντάει

Έξαλλη η Γαρμπή με τον Μαζωνάκη – Με εξώδικο απαντάει

Πηγή Φωτογραφίας: Youweekly

Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο - Ζητάνε 60.000 ευρώ

«Δεν έφταιγε τόσο ο Μαζώ αλλά πρόσωπο απ’ το περιβάλλον του που ήταν βασιλικότερος του βασιλέως» είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος της νύχτας για όσα έγιναν στη διάλυση του σχήματος Μαζωνάκη – Σχοινά.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

Η συνεργασία δεν ξεκίνησε καλά από τη αρχή. Από το στήσιμο της αφίσας όπου επί της ουσίας ο Μαζωνάκης πήρε την περσινή αφίσα και αντικατέστησε το όνομα του Λιβάνη με αυτό του Σχοινά. Αυτό ήταν κάτι που σχολιάστηκε πολύ στις νυχτερινές πιάτσες. Όσο για το χρόνο που τελικά θα είχε ο Σχοινάς πάνω στην πίστα;

Θα ήταν ακόμη μικρότερος και απ’ αυτόν του Λιβάνη και έτσι τελικά τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Ο Τσακουμάκος προσπάθησε να μεταπείσει τον Σχοινά όμως ήταν έξαλλος. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους σε άλλο χώρο. Μαθαίνω πως έξαλλη πάντως είναι και η Καίτη Γαρμπή.

Καθώς στα πρώτα χρόνια του come backτης στα Μπουζούκια τη σεζόν 13 – 14 στο «Φωταέριο» δεν είχε μείνει και πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία. Βέβαια υπάρχει και πιο μακρινό παρελθόν.

Όταν η Καίτη ήταν στα πολύ πάνω της το 2000 με το πολυπλατινένιο «Κάτι» στο τραπέζι του επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη ήταν τότε το σχήμα Γαρμπή – Μαζωνάκης – Θεοδωρίδου για το «Rex». Η Καίτη σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της εποχής δεν δεχόταν κανένα άλλο όνομα, αντρικό ή γυναικείο πάνω από εκείνη και το σχήμα δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments