Ζώδια

Ζώδια Πέμπτη 22/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια Πέμπτη 22/9: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια Πέμπτη 22/9: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ: Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους μπορεί να είναι τα ιδεώδη, αλλά όπως και να έχει θα προκύψει για εσάς κέρδος. Αφήστε και τους άλλους να κάνουν κάτι και μην υπερβάλλετε στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεση για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας. Συζητήστε τα πιστεύω σας μόνο με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ευγένεια θα σας ανοίξει πόρτες που για άλλους θα παραμείνουν ερμητικά κλειστές. Μια ευγενική χειρονομία που θα δεχθείτε από κάποιο πρόσωπο θα μειώσει τον εκνευρισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να λύσετε για αρχή προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερη μυστικότητα και μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Προετοιμαστείτε να βελτιώσετε κάποιες εργασιακές συνθήκες και προσεγγίστε περισσότερο τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον τομέα που φροντίζετε τον τελευταίο καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Οι φιλίες και οι συναναστροφές μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει από πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία. Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι δρουν για δικό τους συμφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν καθώς δεν τα είχατε υπολογίσει μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα.

ΙΧΘΥΣ: Οι προοπτικές για να επιτύχετε κάτι καλύτερο στον οικονομικό σας τομέα θα είναι αρκετά καλές. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments