Lifestyle

VIRAL VIDEO: Η Kim Kardashian δυσκολεύεται να περπατήσει με το στενό φορεμά της

VIRAL VIDEO: Η Kim Kardashian δυσκολεύεται να περπατήσει με το στενό φορεμά της

Πηγή Φωτογραφίας: Golf Single Player- The Sun

Το σούπερ στενό αστραφτερό της φόρεμα την περιόριζε. Η ίδια μοιράστηκε το αστείο βίντεο του BTS (πίσω από τα παρασκήνια) όπου δυσκολεύεται να περπατήσει και να ανέβει σκάλες. Δείτε το αστείο viral βίντεο εδώ.

Η κοινωνική Κιμ Καρντάσιαν ήταν πάντα πρωτοσέλιδο για τις  επιλογές της. Από εκκεντρική έως αριστοκρατική, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της σε κάθε εμφάνιση, κάθε φορά.

Πρόσφατα, η ντίβα τράβηξε τα μάτια για το λαμπερό φόρεμά της που αγκάλιαζε την σιλουέτα της που φόρεσε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Η influencer-επιχειρηματίας μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από τα παρασκήνια όπου φαίνεται να παλεύει να περπατήσει και να ανέβει τις σκάλες λόγω του υπερβολικά στενού φορέματός της. Στο βίντεο εθεάθη φορώντας ένα φόρεμα Dolce & Gabbana και ψηλοτάκουνα.

Το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει περισσότερες από 4,72 χιλιάδες προβολές. Ενώ ορισμένοι θαυμαστές επαίνεσαν την επιλογή μόδας της, άλλοι την περιέγραψαν ως «μαρτύριο μόδας». «Το στενό φόρεμα πρέπει να έχει ένα ελαστικό πλαϊνό τμήμα που επεκτείνεται ώστε να μπορεί να περπατήσει και να ανέβει σκάλες. Θα μπορούσε επίσης να έχει φερμουάρ.

Πρόσφατα η Kardashian έγινε ξανά πρωτοσέλιδο όταν ο πρώην σύζυγός της ράπερ Kanye West τη συνέκρινε με την Elizabeth II, την αείμνηστη βασίλισσα της Αγγλίας. Ο τραγουδιστής του «Gold Digger» μπήκε στο Instagram και δημοσίευσε αρκετά Instagram Stories για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments