Lifestyle

Νικήτας Αργυρόπουλος: Σε ποιο πόστο εργάζεται ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Love Island»;

Νικήτας Αργυρόπουλος: Σε ποιο πόστο εργάζεται ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Love Island»;

Πηγή Φωτογραφίας: Hello!-Nitro.gr

Νικήτας Αργυρόπουλος: Οι φωτογραφίες που ανέβασε από την Τενερίφη.

Η Μαρία Μπακοδήμου, τη φετινή σεζόν παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο την εκπομπη “Γεια σου” μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στο ίδιο κανάλι εργάζεται πλέον και ο μεγάλος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, ο Νικήτας Αργυρόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικήτας εργάζεται στην παραγωγή του reality του ΣΚΑΙ “Love Island” το οποίο παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και διαδραματίζεται στην εξωτική Τενερίφη.

Μάλιστα, ο ίδιος, δημοσίευσε και τις πρώτες του φωτογραφίες από την περιοχή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Να θυμίσουμε ότι το reality της αγάπης κάνει πρεμιέρα απόψε 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 23 15.

H Mαρία Μπακοδήμου είπε για το γιο της στο περιοδικό Hello:

«Ο μικρός σπουδάζει στην Ολλανδία. Ο μεγάλος πήρε πτυχίο και εργάζεται στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ, σε ένα νησάκι στην Τενερίφη. Έχει σπουδάσει media και, έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. Χαίρομαι γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments