Lifestyle

Love island: Η κουκλάρα δημοσιογράφος Ιωάννα Τζανή προκάλεσε πάταγο στη βίλα

Love island: Η κουκλάρα δημοσιογράφος Ιωάννα Τζανή προκάλεσε πάταγο στη βίλα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram ioanna tzani

Η καλλονή δημοσιογράφος

Η Ιωάννα Τζανή προκάλεσε πάταγο κατά την είσοδο της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ Love Island την Παρασκευή (1/10). Η είσοδός της δημιούργησε νέα δεδομένα και ανέβασε τον ανταγωνισμό στα ύψη. Το φόρεμα που επέλεξε ανέδειξε την τέλειες αναλογίες του σώματός της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωάννα Τζανή (@ioanna_tzani__)

Η Ιωάννα Τζανή είναι 27 ετών, δηλώνει δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στο επάγγελμα και όπως είπε αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι “αρχικά για να το ζήσω, να περάσω τέλεια. Να αποκτήσω νέες εμπειρίες, να γνωρίσω νέους ανθρώπους και αν τύχει και ερωτευτώ πολύ καλώς”.

Σημείωσε μάλιστα πως “έχω δει τους παίκτες του Love Island και μπαίνω μέσα για να διεκδικήσω αυτόν που θέλω και αυτόν που θα με κερδίσει και θα με κυνηγήσει με τον πιο όμορφο τρόπο”.

Όπως θα παρατηρήσετε ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram είναι γεμάτος πανέμορφες φωτογραφίες της καλλίγραμμης δημοσιογράφου .

Στο Νησί της αιώνιας Άνοιξης”, τη μαγευτική Τενερίφη, ξεκίνησαν 10 Islanders, εν συνεχεία 11 και το βράδυ του Σαββάτου έφτασαν τους 12 Islanders με την είσοδο της Ιωάννας Τζανή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments