Lifestyle

Έφυγαν από το Montecito η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry: Το νέο σπίτι που θα αγοράσουν

Έφυγαν από το Montecito η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry: Το νέο σπίτι που θα αγοράσουν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αλλάζουν σπίτι και το κυνήγι για την εύρεση νέας έπαυλης μόλις ξεκίνησε.

Kαι πολύ έμειναν στο Montecito. Ακόμα μία μετακόμιση ετοιμάζουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, μιας και ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ψάχνουν νέο σπίτι στο Hope Ranch της Καλιφόρνια με σκοπό να βρουν μια ιδιοκτησίας που θα τους ταιριάζει απόλυτα. Το Hope Ranch είναι μια ιδιωτική κοινότητα, περίπου 16 χιλιόμετρα μακριά από το Montecito στο οποίο μένουν τα τελευταία δύο χρόνια οι Sussexes με τα δύο πια παιδιά τους.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Markle (@marklemeganoffical)

Τέλος το Montecito

Το Montecito δεν τους εξυπηρετεί πια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six και η νέα κοινότητα με πολλές κατοικίες έχει ιδιωτικό κλαμπ τένις, πάρκο για πικ νικ αλλά και διαδρομές για ιππασία.Η απόφαση για μετακόμιση έρχεται περίπου δύο μήνες από την ημέρα που ένα άτομο κατάφερε να μπει στο σπίτι του Harry και της Meghan ξεπερνώντας τα μέτρα ασφαλείας του ζευγαριού. Τα σπίτια στη νέα ιδιωτική περιοχή ξεπερνούν τα 22 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεν είναι ακόμα σαφές αν ο πρίγκιπας και η Μαρκλ έχουν ήδη προχωρήσει στην αγορά νέας κατοικίας.

H Jennifer Aniston αποφάσισε να αγοράσει το σπίτι της Oprah Winfrey που βρίσκεται δίπλα ακριβώς σε εκείνο των Sussexes έναντι 14.8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αγροικία με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες την οποία η Oprah αγόρασε το 2021 για 10.5 εκατομμύρια δολάρια ήταν κομμάτι δύο ακόμα μικρότερων αγροικιών, τις οποίες η Winfrey Πούλησε στον Bob Greene.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments