Lifestyle

Ελένη Τσολάκη: Το αξέχαστο ατύχημα που σάρωσε στην AGB

Ελένη Τσολάκη: Το αξέχαστο ατύχημα που σάρωσε στην AGB

Πηγή Φωτογραφίας: instagram

Ελένη Τσολάκη: Το αξέχαστο ατύχημα που σάρωσε στην AGB

Η Ελένη Τσολάκη το πάλαι ποτέ κορίτσι του καιρού, που μπήκε στο πάνθεον της μετεωρολογίας μαζί με τις άλλες καλλονές που έδιναν άλλο…νόημα στα τηλεοπτικά δελτία καιρού…τα οποία κανείς πιθανότατα ΔΕΝ…πρόσεχε!

Η Ελένη, διαφοροποιήθηκε με την πρωινή παρουσίαση του καιρικού δελτίου, με χαρούμενη διάθεση και ενέργεια, σου έφτιαχνε τη μέρα, ακόμα κι αν έξω οι θερμοκρασίες ήταν πολικές και επικρατούσε …κακοκαιρία!

Η καυτή παρουσιάστρια…έφερνε τον “καύσωνα”, χειμώνα – καλοκαίρι…και η στήλη της στην εκπομπή ήταν από αυτές που κατέγραφαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης…όλοι άλλωστε θέλουν να ξέρουν για τον…καιρό στο ξεκίνημα της μέρας!

Με ενδυματολογικά τρικ, η Ελένη “κέρδιζε” το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, που ξεκινούσαν το πρωινό τους, με την προσμονή να μάθουν για τον…καιρό!

Η Ελένη εμφανιζόταν και με το χαρακτηριστικό τραγούδι που συνόδευε την πρόγνωση, προκαλούσε “ταραχές”… δίνοντας ρεσιτάλ και μαθήματα…καιρού..

Με τα χορευτικά της και τα λικνίσματά της, το ατύχημα στον “αέρα” ήταν θέμα χρόνου να συμβεί, και δεν ήταν μόνο ένα…

Εμείς απλά θα υπενθυμίσουμε ένα από τα πιο “αθώα” όταν στην έναρξη της εκπομπής, που την ανέδειξε, σε ισχυρό τηλεοπτικό χαρτί, θέλησε να δείξει τη χορευτική δυνότητά της…πηδώντας στην αγκαλιά ενός εκ των συμπαρουσιαστών σε ένα “ακροβατικό” χορευτικό που δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνη, αλλά χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο …στους τηλεθεατές και στην…AGB!

Δείτε την αξέχαστη χορευτική προσπάθειά της σε φωτογραφικό καρέ…

και σε βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments