Lifestyle

Ελίζαμπεθ Τέρνερ: Συνδυάζει αγγελικό πρόσωπο και κορμί θανατηφόρο

Ελίζαμπεθ Τέρνερ: Συνδυάζει αγγελικό πρόσωπο και κορμί θανατηφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: instagram elizabeth turner

Η Ελίζαμπεθ Τέρνερ έχει όλο το «πακέτο»

Η Elizabeth Cameron Turner γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1994. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία της Ατλάντα από τη μητέρα της Annie Turner. Έχει επίσης δύο αδέλφια, η αδερφή της ονομάζεται Σάρα και από την εμφάνιση των πραγμάτων, οι δύο αδελφές φαίνεται να έχουν ισχυρό δεσμό. Η Ελισάβετ αγαπά επίσης τον μικρό αδερφό της Χάρισον Τέρνερ και απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

Η Τέρνερ ξεκίνησε την πορεία της στην εκπαίδευση σε σχετικά νεαρή ηλικία και εγγράφηκε στο Πανεπιστήμιο Duke. Το 2014 αποφοίτησε και κέρδισε το πτυχίο της, ωστόσο, η Ελισάβετ δεν συνέχισε την εκπαίδευσή της και ήθελε να συνεχίσει τη μοντελοποίηση.

Το πρώτο μεγάλο έργο της ήρθε όταν γυρίστηκε για το περιοδικό Seventeen και αργότερα το Teen Vogue. Δεν ήταν εύκολο για αυτήν να επικεντρωθεί ταυτόχρονα στις σπουδές και στο μοντέλο της. Ήταν μια έξυπνη και εξαιρετική φοιτήτρια που πάντα έδινε προτεραιότητα στην εκπαίδευσή της και ενώ στο πανεπιστήμιο κράτησε τους βαθμούς της. Στη συνέχεια πήρε πτυχίο και τελικά άλλαξε την εστίασή της στην καριέρα της.

Η Ελισάβετ έχει καταπληκτικές προσφορές για μοντελοποίηση για τα τζιν και τα εσώρουχα του Guess. Αυτό το όμορφο μοντέλο με τα εκπληκτικά μάτια της την έβαλε επίσης στο εξώφυλλο περιοδικών όπως ο Maxim. Κατά τη διάρκεια των ετών, κορυφαίες εταιρείες όπως το LA Models και το 360 Management πλησιάζουν και εκπροσωπούν τον Turner. Στην υποψηφιότητα Sports Illustrated Swimsuit Candidacy του 2016, ήταν μια από τις ερωτώμενες και αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Πριν από λίγο καιρό, η Ελίζαμπεθ πήγε στο Παλμ Σπρινγκς της Νέας Υόρκης για να εκπροσωπήσει και να βοηθήσει στη διοργάνωση ενός πάρτι για το Guess. Έχοντας κάνει βολές για την Cerveza Cristal και τον Gigic Bikinis, κατάφερε να γίνει πρεσβευτής στο AmEx. Η Τέρνερ είναι επίσης νεαρή και στα 24 της, έχει ολόκληρο το μέλλον της μπροστά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments