Lifestyle

Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι ψυχασθενής με τη δουλειά, οπότε είμαι τίμια»

Μαρία Μπακοδήμου: «Είμαι ψυχασθενής με τη δουλειά, οπότε είμαι τίμια»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.magazine

Μαρία Μπακοδήμου: «Θέλω να κάνω ωραία τηλεόραση»

Η Μαρία Μπακοδήμου μας λέει κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι «Γεια σου» και μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια και όνειρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Bacodimou (@mariabacodimou)

Η γοητευτική παρουσιάστρια, όπως λέει στο hello  δεν θέλει πολλά πράγματα αλλά απαιτεί να έχει επικοινωνία με τους συνεργάτες της αλλά και τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσει όσα θέλει μέσα από την εκπομπή της…

Μια καλή και χαλαρή καθημερινή επικοινωνία. Αυτό με ενδιαφέρει και στη δουλειά και στη ζωή. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς επικοινωνία.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον ανταγωνισμό και όλα όσα συμβαίνουν στην τηλεοπτική αρένα; Τι πιστεύετε ότι θα ξεχωρίσει το κοινό στον έναν ή τους πολλούς;

Αυτό δεν το γνωρίζει ποτέ κανείς όταν μπαίνει στο παιχνίδι. Αν το ήξερα και ήμουν διευθύντρια σε κάποιο Μέσο, θα έλεγα: «Αυτό ξεχωρίζει ο κόσμος, ας ακολουθήσουμε μια τέτοια συνταγή». Καμιά φορά τα outsiders σε εκπλήσσουν και οι επιτυχημένες συνταγές σε απογοητεύουν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω κάτι που θα κάνω καλά, που θα με εκφράζει, θα νιώθω ωραία μέσα σε αυτό και που θα είναι τίμιο. Είμαι από τους ανθρώπους που δουλεύουν. Είμαι ψυχασθενής με τη δουλειά, οπότε ξέρω ότι θα είμαι τίμια απέναντι και σε αυτό το προϊόν. Θέλω να είμαστε μια καλή παρέα και να μας επιλέξει ο κόσμος. Ο ανταγωνισμός πάντα υπήρχε, και καλά κάνει και υπάρχει. Επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το επάγγελμα, γνωρίζω όλους τους ανθρώπους του χώρου και τους αγαπώ διότι όλοι περνάμε τα ίδια. Δεν μπορώ να δω αρνητικά ένα συνάδελφο.

Σας ρωτώ γιατί είστε μια παρουσιάστρια με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της και εκπομπές που έχουν σημειώσει τεράστια ποσοστά τηλεθέασης.

Πράγματι, δεν υπάρχουν αυτά τα νούμερα. Όταν ξεκινήσαμε με το «Κάτσε καλά», κάναμε 35% τηλεθέαση. Καμιά φορά το σκέφτομαι και αναρωτιέμαι αν κάνω λάθος, αν θυμάμαι καλά.

Με αυτήν τη λογική, θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι αυτό που καλείστε να κάνετε τώρα είναι για σας μια χαλαρή βόλτα. Ο κόσμος όμως έχει μοιραστεί, οι συνήθειές του έχουν αλλάξει, δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και οι πλατφόρμες.

Βόλτα δεν είναι σε καμία περίπτωση. Πάντα ψάχνεις να βρεις τι είναι αυτό που θα ήθελε να δει ο κόσμος, για τι ενδιαφέρεται να ενημερωθεί, ποιο πλασάρισμα θα επιλέξεις, πώς θα αμπαλάρεις τα θέματά σου ώστε να κάνεις ωραία τηλεόραση. Το ζητούμενο είναι να πηγαίνεις ένα βήμα παρακάτω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments