Lifestyle

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα

Πηγή Φωτογραφίας: Sportime

Η πολυαναμενόμενη σειρά «Μαύρο Ρόδο» ήδη έχει κερδίσει την εκτίμηση των τηλεθεατών από τα πρώτα μόλις επεισόδια. Καθηλωτικές ερμηνείες από ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών έρχεται να ταράξει τα νερά της τηλεοπτικής μυθοπλασίας.

O Πέτρος επιχειρεί να μιλήσει για πρώτη φορά με την Ελισάβετ. Ο Λευτέρης προσπαθεί να την πείσει να βγάλει για λίγο τα ράσα. Ο Θέμης ψάχνει την Αγγελική, που λείπει πάλι απ’ το σπίτι. Η Αλεξία θα έχει μια συνάντηση με την Ελισάβετ, που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση.Ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μια συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό. Η Αγγελική καλεί τον Θέμη στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται.

View this post on Instagram

A post shared by ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ MEGA (@mavrorodo_megatv)

Το «MEGA Καλημέρα» «τρύπωσε» στα παρασκήνια των γυρισμάτων και οι πρωταγωνιστές προέβησαν σε αποκαλύψεις για τα επόμενα επεισόδια Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» ήδη έχει κερδίσει την εκτίμηση των τηλεθεατών από τα πρώτα μόλις επεισόδια. Καθηλωτικές ερμηνείες από ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών έρχεται να ταράξει τα νερά της τηλεοπτικής μυθοπλασίας.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και μίλησε με τους πρωταγωνιστές!

«Tο θέμα της σειράς είναι πολύ ενδιαφέρον, γιατί πραγματεύεται το θέμα της πίστης. H δυσκολία του ρόλου ήταν να βρούμε τον χαρακτήρα. Η Κασσιανή είναι καλογριά, αλλά είναι η κακιά του μοναστηριού», δήλωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Έχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και φίλους. Η Ελισάβετ κλαίει πάρα πολύ και τώρα με βλέπεις με τα μάτια μου κόκκινα», είπε η πρωταγωνίστρια Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης που υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, υπογράμμισε πως, «είναι πολύ ωραίο που ανταποκρίνεται το κοινό, είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Στους δικούς μου ανθρώπους άρεσε πολύ η δουλειά μας στη σειρά».

Η τηλεοπτική «Όλγα» και κατά κόσμον, Ευθαλία Παπακώστα, σχετικά με το εάν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο της, είπε πως, «δεν έχω πάρα πολλά κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου, είναι πάρα πολύ πονηρή και διεκδικητική. Θα υπέκυπτα κι εγώ σε μια απαγορευμένη αγάπη».

«Ο Γεράσιμος», ρόλο τον οποίο υποδύεται ο Νίκος Κούκας, αποκάλυψε για τη σχέση του με τη μοναχή Ελισάβετ ότι, «υπάρχει πολύ βαθιά αγάπη που συνδέει τον Γεράσιμο με την μοναχή Ελισάβετ».

Ο Λεωνίδας Μαράκης, που υποδύεται τον κοινοτάρχη προέβη σε αποκαλύψεις.

«Ο ρόλος μου μπλέκει πολύ τα πράγματα, γιατί στο μυαλό του έχει μόνο το κέρδος. Τα σχόλια του κόσμου είναι πολύ θετικά. Ο έρωτας του Πέτρου με την Ελισάβετ θα απασχολήσει πολύ το χωριό κι εμένα, θα τον χρησιμοποιήσω με κακό τρόπο», ανέφερε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments