Trash

J2US: Η Καίτη Γαρμπή είναι η 4η κριτής με κόκκινο μαλλί

J2US: Η Καίτη Γαρμπή είναι η 4η κριτής με κόκκινο μαλλί

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

J2US:Το απόλυτο είδωλο του Twitter – χάρη στον κοφτερό της λόγο και το γεγονός ότι ποτέ κρατάει μεσοβέζικες στάσεις – προκάλεσε φρενίτιδα στη δημοφιλή εφαρμογή με εκατοντάδες χρήστες που την αποθέωναν στα σχόλιά τους!

Τέλος στην πολύμηνη παραφιλολογία, τις φήμες και τις εικασίες έδωσε απόψε ο Νίκος Κοκλώνης στην πρεμιέρα του J2US αποκαλύπτοντας το πρόσωπο που παίρνει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στην κριτική επιτροπή του φαντασμαγορικού σόου.Και αυτή δεν ήταν άλλη από τη μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή.

View this post on Instagram

A post shared by Eimai i Kaiti p agapouses! (@kaitigarbi)

Το απόλυτο είδωλο του Twitter – χάρη στον κοφτερό της λόγο και το γεγονός ότι ποτέ κρατάει μεσοβέζικες στάσεις – προκάλεσε φρενίτιδα στη δημοφιλή εφαρμογή με εκατοντάδες χρήστες που την αποθέωναν στα σχόλιά τους!

Ο Διονύσης Σχοινάς είχε τα γενέθλιά του στις 6 Οκτώβρη τα οποία και γιόρτασε οικογενειακά με την σύζυγο και τον γιο του. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή και τον Δημήτρη, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει όσους του έστειλαν τις ευχές τους.

«Γενέθλια σε πολύ…στενό οικογενειακό κύκλο ! ❤️❤️❤️

Σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένα μου φιλαράκια για τις διπλές ευχές, γιορτής και γενεθλίων»

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Διονύσης Σχοινάς είχε και την ονομαστική του γιορτή, εξ ου και οι «διπλές ευχές» που αναφέρει στην ανάρτησή του.

Στη φωτογραφία, ο εορτάζοντας, η τραγουδίστρια και ο γιος τους ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό και για ακόμα μία φορά δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε τη μεγάλη ομοιότητα μεταξύ μπαμπά και γιου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments