Focus

Amber Heard: Έγινε μια άλλη – Έβαλε κιλά και κυκλοφορεί με μπικίνι στην Ισπανία

Amber Heard: Έγινε μια άλλη – Έβαλε κιλά και κυκλοφορεί με μπικίνι στην Ισπανία

Πηγή Φωτογραφίας: Eat This, Not That

Στην Ισπανία βρίσκεται το διάστημα αυτό η Amber Heard με την κόρη της και οι σπάνιες φωτογραφίες με μπικίνι από την παραλία φανέρωσαν την αλλαγή στο σώμα της.

Η 36χρονη Amber Heard άλλαξε! To come beck της ηθοποιού στον φακό των παπαράτσι την βρήκε με μια φίλη της στην παραλία Palma de Mallorca της Ισπανίας με την Amber να ποζάρει με μπικίνι χωρίς να αποκαλύπτει το κάτω μέρος του σώματός της.

View this post on Instagram

A post shared by Amber Heard Fan ♡ (@aheardfan)

Στις πόζες της Heard φάνηκε το τατουάζ με την ατάκα του Pablo Neruda: «Σε αγαπώ όπως αγαπιούνται συγκεκριμένα σκοτεινά αντικείμενα, στα κρυφά, ανάμεσα στις σκιές και στην καρδιά».

Η ηθοποιός έχεις στις διακοπές αυτές μαζί της και την ενός έτους κόρη της, την οποία υποδέχτηκε μέσω παρένθετης τον Ιούλιο του 2021.

Η εικόνα της Heard σε σχέση με τις αψεγάδιαστες αναλογίες της στον Aquaman δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνο το κορίτσι.

Χωρίς φίλες λόγω χρέους

Η Amber Heard, μετά την ήττα της στη δίκη στο Fairfax και τη δικαίωση του Johnny Depp για συκοφαντική δυσφήμηση από την πρώην σύζυγό του, έχει ένα χρέος της τάξης των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, οπότε έσπευσε στις φίλες της για να την βοηθήσουν.

«Η Amber έχει προσεγγίσει αρκετές από τις φίλες με τις οποίες πηγαίνουν μαζί σε πάρτι με την ελπίδα ότι θα τη βοηθήσουν να μείνει κάπου, αλλά της έχουν αρνηθεί και κάποιοι έχουν εξαφανιστεί», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στη Heard στο Geo News.

Δεν ξέρουμε ακριβώς τα ονόματα που αρνήθηκαν να δώσουν τα χρήματα στη Heard, πάντως, στους celebrities με τους οποίους έχει ανά καιρούς συναναστραφεί βρίσκονται οι Kristen Stewart, Margot Robbie και Cara Delevingne.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments