Lifestyle

The Voice: Η παίκτρια που συγκίνησε τους κριτές – Η αφιέρωση στον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή

The Voice: Η παίκτρια που συγκίνησε τους κριτές – Η αφιέρωση στον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή

Πηγή Φωτογραφίας: mynews.gr

The Voice: Στην audition της επέλεξε να τραγουδήσει το Bang bang και εντυπωσίασε και τους τέσσερις κριτές, που πάτησαν το πολυπόθητο κουμπί...

Η Μανόλια συγκίνησε πολύ τους coaches με το πηγαίο ταλέντο της, ενώ τρελάθηκαν με το ταπεραμέντο της και τον υπέροχο χαρακτήρα της, αφού τους έφτιαξε η διάθεση.

Η 32χρονη παίκτρια είναι επαγγελματίας make up artist, κάνει διαλογισμό και η μουσική στη ζωή της βρίσκεται από πολύ μικρή ηλικία, για να την συντροφεύει και την κάνει να την αγαπάει ολοένα και περισσότερο!

View this post on Instagram

A post shared by The Voice of Greece (@thevoiceofgreece)

Η Μανόλια, από το βίντεο που είδαμε λίγο πριν από την εμφάνισή της, φάνηκε ότι ήταν πολύ συγκινημένη, μιας και δεν δίστασε να μιλήσει για τον θάνατο του αδερφού της, γεγονός που την συγκλόνισε. Η ίδια μιλούσε για εκείνον σε χρόνο ενεστώτα, μιας και είναι σαν να μην έχει φύγει στιγμή από δίπλα της. Μάλιστα, έχει κάνει και ένα τατουάζ με τα φτερά ενός αγγέλου, που είναι αφιερωμένο σε εκείνον.

Στην audition της επέλεξε να τραγουδήσει το Bang bang και εντυπωσίασε και τους τέσσερις κριτές, που πάτησαν το πολυπόθητο κουμπί…

Κατά την κριτική τους οι coaches της είπαν για το υπέροχο ταπεραμέντο της ενώ της τραγούδησαν για να καταφέρουν να την κερδίσουν και να τους πει το ναι για να πάει στην ομάδα τους. Η Μανόλια αφιέρωσε το τραγούδι της στον αδερφό της και αποφάσισε να συνεχίσει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο οποιος το πανηγύρισε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments