Αθλητισμός

Άρης: Μόνο ξένος διαιτητής θα σφυρίξει κόντα στον Παναθηναϊκό

Άρης: Μόνο ξένος διαιτητής θα σφυρίξει κόντα στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Onsports.gr

Η αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Άρης από τη διαιτησία και τα λάθη που γίνονται εις βάρος του, καθιστούν μονόδρομο τον ορισμό έμπειρου ξένου διαιτητή στο εκτός έδρας ντέρμπι (23/10) με τον Παναθηναϊκό

Ο Άρης κατάφερε, έστω και δύσκολα, να αντιστρέψει το κλίμα και να κερδίσει εκτός από βαθμούς και ηρεμία στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Δεν έθελξε με την απόδοση του, μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, όμως, είχε κάνει το αυτονόητο.Το κυριακάτικο (23/10) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λεωφόρο είναι πολύ σημαντικό για τους κιτρινόμαυρους. Ουσιαστικά, αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρίες, προκειμένου να δηλώσουν ξανά «παρόντες», με εμφατικό, μάλιστα, τρόπο, στη μάχη για την διεκδίκηση μιας εκ των πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αποτελεί, φυσικά, πρόκληση το να «σπάσει» και το σερί των οκτώ νικών που «τρέχει» στο πρωτάθλημα ο αντίπαλος του. Αυτό, όμως, που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Άρη, είναι οι «καθαρά» δικοί του λόγοι, για να πάρει τους τρεις βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός είναι σαφώς καλύτερος, σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Του «πήγαν» και ορισμένα παιχνίδια και απέκτησαν ψυχολογία. Θα είναι θετικό, μάλιστα για τον Άρη ο αντίπαλος του να τον αντιμετωπίσει με υπεροψία.

Ο Άρης δεν έχει καταφέρει, παρά σε ελάχιστα παιχνίδια στη μέχρι τώρα αγωνιστική περίοδο, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη πορεία και κάποιες ήττες, έγιναν αιτία να μην προβληθεί, όσο θα έπρεπε, η αντιμετώπιση που τυγχάνει από τη διαιτησία και τα λάθη που γίνονται εις βάρος του.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι, όταν η μπάλα χτύπησε καθαρά στο χέρι του Μύγα, μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως, ούτε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ούτε από το VAR, είδαν τη συγκεκριμένη παράβαση. Δεν είναι, φυσικά, το μοναδικό λάθος σε βάρος του Άρη, είναι, όμως, ενδεικτικό.

Για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, είναι μονόδρομος ο ορισμός ξένου διαιτητή από το πάνω «ράφι». Με την απαραίτητη εμπειρία, προκειμένου να ανταποκριθεί χωρίς προβλήματα στις απαιτήσεις μια τόσο σημαντικής αναμέτρησης. Κάτι που πρέπει να σκεφτούν τόσο ο αρχιδιαιτητής Μπένετ, όσο και η ΚΕΔ, πριν πάρει τις αποφάσεις της.

Με ενδιαφέρον αναμένονται και οι επιλογές του Άλαν Πάρντιου, σε ότι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κάτι, που θα αναλύσουμε τις επόμενες μέρες, ενώ την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι θα κριθεί η συμμετοχή ή όχι του Μανσίνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments