Lifestyle

Γιάννης Στάνκογλου: Το πικάντικο σχόλιο για τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Γιάννης Στάνκογλου: Το πικάντικο σχόλιο για τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv.gr

Γιάννης Στάνκογλου: «Θυμάμαι να έχω ερωτευτεί μια τραγουδίστρια στα 16 μου, να της μιλάω στο διάλειμμα και να μου λέει “αγόρι μου είσαι μικρός, στην ηλικία της κόρης μου”»

«Μεγάλωσα στον Περισσό οπότε τα έχω ζήσει όλα αυτά. Βέβαια έχω πάει σε σκυλάδικο. Είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Υπήρχε μία σκληρότητα αλλά υπήρχε και ρομαντισμός, αυτό θυμάμαι εγώ. Θυμάμαι να έχω ερωτευτεί μια τραγουδίστρια στα 16 μου, να της μιλάω στο διάλειμμα και να μου λέει “αγόρι μου είσαι μικρός, στην ηλικία της κόρης μου”», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου, μιλώντας σήμερα στην Κατερίνα Καινούργιου.

View this post on Instagram

A post shared by Yiannis Stankoglou (@yiannisstankoglou)

Για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αποκάλυψε:

«Το σενάριο και οι συνεργάτες με έκαναν να πω το “ναι”. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δουλεύουμε πρώτη φορά αλλά είμαστε χρόνια φίλοι. Έχουμε πολύ παραπλήσια προσέγγιση στην τέχνη της υποκριτικής. Στο καστ είναι ένας κι ένας. Ο δήμαρχος, μετά τον θάνατο της γυναίκας του διαβάζει το ημερολόγιό της και ανακαλύπτει ότι ήταν πολλά χρόνια ερωτευμένη με τον Στρατή. Δύσκολο πράγμα να κουβαλήσει κάποιος κάτι τέτοιο. Μιλάμε για έναν κρυφό έρωτα 20-25 χρόνια που δεν εκδηλώθηκε ποτέ. Υπάρχει τεράστιο σασπένς στη συνέχεια και όχι μόνο στην κόντρα δημάρχου και μαγαζάτορα, είναι και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δύο κόρες μου, κάποιοι χαρακτήρες μέσα από το μαγαζί. Κάποια στιγμή θα μάθουμε γιατί η Μαρίνα παντρεύτηκε εμένα. Ο δήμαρχος δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Άρχισε να υποψιάζεται κάτι έξι μήνες πριν. Θα έρθουν σε πολύ απευθείας σύγκρουση και μάλιστα αρκετά άμεσα. Θα πιαστούν στα χέρια»!

Ενώ πρόσθεσε: «Την έχω γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή. Είχαμε κάνει και μία εκπομπή μαζί πριν από ενάμιση χρόνο και είχαμε πάει στην ορεινή Αχαΐα. Μαγειρέψαμε, περάσαμε πολύ καλά. Είναι πολύ καλά μαζί τους. Τους χαίρομαι να τους αφήσουμε να το ζήσουμε»!

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και τον γάμο με την Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν αποκάλυψε πως για ένα διάστημα είχαν χωρίσει, αλλά έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους: «Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες. Για όλα τα πράγματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments