Αθλητισμός

Ο Μίτσελ παίρνει “σκούπα” και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση

Ο Μίτσελ παίρνει “σκούπα” και προσπαθεί να διορθώσει την κατάσταση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ποιες είναι οι πρώτες του κινήσεις ενόψει Παναιτωλικού, ποιοι και γιατί μένουν εκτός πλάνων και ποιοι διεκδικούν θέση στην αρχική 11αδα.

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει, μετά την ήττα των Ερυθρολεύκων από τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκης με τις επιλογές που έκανε ο Μίτσελ και τις αλλαγές που έρχονται στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (22/10), κάτι που φυσικά είναι αναμενόμενο. Αυτό που βγαίνει από τις πρώτες ώρες μετά το ντέρμπι είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει απογοητευτεί από την απόδοση πολλών ποδοσφαιριστών και οι… σκούπες έχουν βγει μιας και δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που δεν κατάφεραν να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε.

Η πρώτη κίνηση έχει να κάνει με την θέση του τερματοφύλακα. Ο Μίτσελ, μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ, έδωσε φανέλα βασικού στον Τζολάκη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει μια ευκαιρία στον νεαρό γκολκίπερ, όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Τόσο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όσο και σε αυτό με τον Δικέφαλο του Βορρά ο νεαρός κίπερ δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να πείσει, έδειχνε αρκετά αγχωμένος και η συνεργασία με την άμυνα ήταν τουλάχιστον μέτρια και για αυτό ο Ισπανός κόουτς είχε αποφασίσει να τον αντικαταστήσει με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, πριν τραυματιστεί.

Την ίδια στιγμή σε πολλούς φάνηκε περίεργη η κίνηση του Μίτσελ να αφήσει εκτός αποστολής με τον ΠΑΟΚ τον Πεπ Μπιέλ, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να μην έχει δώσει απαντήσεις για αυτό. Βέβαια τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν αφού ο Ισπανός πρόκειται να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα, αρχίζοντας από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Άλλωστε ο Μπιέλ μετράει 10 συμμετοχές με τους Πειραιώτες, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, όμως οι δουλειές που κάνει μέσα στο γήπεδο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά είναι πολλές κάτι που θέλει από τους παίκτες του ο έμπειρος τεχνικός. Για τον ίδιο λόγο θα δούμε βασικό και μάλιστα άμεσα και τον Μασούρα, με τον Μίτσελ να δείχνει ότι θέλει ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν βοήθειες σε όλο το γήπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments