Αθλητισμός

Φρανκ Ριμπερί: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται

Φρανκ Ριμπερί: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται

Πηγή Φωτογραφίας: Εφημερίδα Μακεδονία

Ο Φρανκ Ριμπερί αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε ηλικία 39 ετών

Ένας ακόμη θρύλος του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο λόγος για τον Φρανκ Ριμπερί ο οποίος σε ηλικία 39 ετών ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας μετά από 22 χρόνια στον επαγγελματικό αθλητισμό.

View this post on Instagram

A post shared by Franck Ribéry (@franckribery7)

Ο Γάλλος εξτρέμ υπήρξε ως ένας εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη, γράφοντας ιστορία με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, στην οποία έπαιξε για 12 χρόνια κατακτώντας εννιά πρωταθλήματα Γερμανίας, το Champions League αλλά και το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Ένας ζωντανός μύθος της Γαλλίας με 81 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας και με παρουσίες σε EURO και Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, το όνομά του ακούστηκε και για την Ελλάδα και συγκεκριμένα, για τον Ολυμπιακό.Πάμε πίσω στο καλοκαίρι του 2019, όταν ο 36χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου και να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του. Με αρκετές προτάσεις στα χέρια του, η περίπτωσή του έπεσε δυναμικά στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό χωρίς να υπάρξει κάτι επίσημο και με τον ίδιο να καταλήγει στη Φιορεντίνα.

«Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε τον Ριμπέρι στον Πειραιά» ήταν το σχόλιο του Κριστιάν Καρεμπέ όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα στο εξωτερικό. Μία απάντηση που τάραξε για τα καλά τα νερά στην ελληνική αγορά, καθώς το ίδιο καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει και τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Φυσικά, η περίπτωσή του δεν ήταν εύκολη καθώς το συμβόλαιο ήταν αρκετά μεγάλο και ο ίδιος ήθελε να μείνει σε υψηλό επίπεδο. Έτσι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φιορεντίνα της Serie A απορρίπτωντας τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments