Lifestyle

Ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες 28/10 – Ετοιμαστείτε Για Μεγάλους έρωτες και ταξίδια

Ο Δίας μπαίνει στους Ιχθύες 28/10 – Ετοιμαστείτε Για Μεγάλους έρωτες και ταξίδια

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Ετοιμαστείτε για ένα μυστικιστικό ταξίδι καθώς ο Δίας κολυμπάει μέσα στους συναισθηματικούς Ιχθύες.

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή που θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από μια υπερβολική “μαγική σκέψη”. Μπορεί να είστε πιο επιρρεπείς στο να αναπτερώσετε τις ελπίδες σας με τρόπο που οδηγεί σε απογοήτευση ή απογοήτευση όταν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με το όραμα είχες.

Η τελειομανία και ο ιδεαλισμός μπορούν να διογκωθούν ανεξέλεγκτα, αν η ικανότητα του οράματός σας γίνει μεγαλύτερη από τη ζωή

Είναι πιθανό να κάνετε το σωστό για τους λάθος λόγους ή να κάνετε το λάθος για όλους τους σωστούς λόγους – με άλλα λόγια, τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται και τα δικά σας κίνητρα θα μπορούσαν να παραμορφωθούν από καλές προθέσεις που αποτυγχάνουν να δουν την αντίφαση.

Στη χειρότερη περίπτωση, ο Δίας στους Ιχθύες θα μπορούσε να προσκαλέσει εξαπάτηση που χρησιμοποιεί τη δική σας ανθρώπινη λαχτάρα για λύτρωση και απελευθέρωση για να σας παγιδεύσει σε μια ψευδαίσθηση – με άλλα λόγια, θέλετε κάτι (ή κάποιος) να είναι αληθινός τόσο πολύ που χάνετε τα σήματα ότι τα πράγματα δεν είναι αυτό που φαίνονται.

Ωστόσο, ακόμη και η απογοήτευση μπορεί να σας φέρει στην σοφία. Μπορεί να βρείτε έναν δάσκαλο που διευκολύνει μια νέα, μεγαλύτερη κατανόηση του τι είναι πραγματικά η ζωή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας γκουρού ή άλλος δάσκαλος ανώτερης φιλοσοφίας και πνευματικότητας, ή μπορεί να είναι ένα άτομο που σας δείχνει αυτό που ΔΕΝ ψάχνετε. Είτε αντιμετωπίζετε θετικές είτε αρνητικές εμπειρίες, υπάρχει νόημα για μάθηση και αληθινή σοφία που αναδύεται μέσα από αυτή την διέλευση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments