Lifestyle

Ανάδρομος Άρης: Όποιο κεφάλαιο δεν έχει κλείσει οριστικά θα ξαναεμφανιστεί με μεγάλη ένταση

Ανάδρομος Άρης: Όποιο κεφάλαιο δεν έχει κλείσει οριστικά θα ξαναεμφανιστεί με μεγάλη ένταση

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος για δύο μήνες κάθε δύο χρόνια.

Από τις 30 Οκτωβρίου 2022 που ο Άρης θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023 που θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία θα έχει σε στενό μαρκάρισμα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φιλοξενείτε τον Άρη στο ζώδιο σας από τις 20 Αυγούστου και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας έχουν πάρει φωτιά. Όμως από τις 30 Οκτωβρίου ο πλανήτης της δράσης ξεκινά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του και μέχρι τις 12 Ιανουαρίου του 2023 ίσως σας παιδέψει περισσότερο, καθώς μπορεί να εξαντληθείτε σε ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο και η δράση σας να εμποδίζεται. Θα έχετε έντονη την αίσθηση κόπωσης και τα ενεργειακά επίπεδά σας θα είναι χαμηλά, αλλά οι απαιτήσεις θα αυξάνονται. Και επειδή δεν θα έχετε το κουράγιο να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις, θα είστε σαν χύτρα έτοιμη να εκραγεί! Ίσως και μια κουβέντα, μία λέξη, που στο παρελθόν δεν σας ενοχλούσε, τώρα να σας κάνει τούρμπο και έτοιμους να τσακωθείτε. Θα εξοργίζεστε πολύ εύκολα με το παραμικρό και επειδή δεν θα έχετε τις ευκαιρίες να απαντήσετε όπως θέλετε, θα πιέζεστε ακόμα περισσότερο. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε περισσότερο κοντά στις 8 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας που θα σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Ίσως θα ήταν καλό να ξεκινήσετε γιόγκα ή κάποια άλλη δραστηριότητα που σας ηρεμεί, ώστε να διοχετεύετε εκεί τον καταπιεσμένο θυμό σας, και βέβαια πρέπει να κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να μην απαντάτε σε προκλήσεις, ιδιαίτερα στο επαγγελματικό περιβάλλον για να μην χαλάσετε τη φήμη σας. Μπορεί επίσης να είστε πιο συναισθηματικοί ή παρορμητικοί στις αποφάσεις σας και να μην σκέφτεστε πολύ πριν κάνετε οτιδήποτε. Όμως αυτό είναι που δεν πρέπει να κάνετε, δηλαδή να πάρετε κάποιο ρίσκο. Η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα ή για σοβαρές αποφάσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Επειδή συνήθως είστε η ψυχή της παρέας και σας αρέσει η κουβέντα και η… κοινωνική κριτική, αυτό το διάστημα καλό είναι να την αποφύγετε, διότι μπορεί να βρείτε τον μπελά σας πολύ εύκολα. Θα πρέπει να προσέχετε την αμετροέπεια που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Αφήστε λοιπόν το κουτσομπολιό, μην παίρνετε μέρος σε πηγαδάκια και να ελέγχετε πολύ καλά πριν μεταφέρετε ειδήσεις και νέα, διότι μπορεί να είναι ψεύδη και εσείς να μην το ξέρετε. Επίσης, να προσέχετε τι γράφετε και τι μοιράζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ένα σχόλιο μπορεί να είναι αρκετό για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Δώστε σημασία στον εαυτό σας, στην υγεία, στην ξεκούραση και την ηρεμία σας και να είστε βέβαιοι ότι θα βγείτε από αυτό πιο σοφοί και σίγουρα πιο δυνατοί από πριν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023, που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, προετοιμαστείτε για μια περίοδο με καθυστερήσεις, αναβολές και προβλήματα στην καριέρα σας, γι’ αυτό μην βιάζεστε και μην πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Η πίεση στη δουλειά θα είναι αφόρητη και η πρόοδος θα έρχεται με το σταγονόμετρο και αυτό μπορεί να εξαντλήσει το νευρικό σας σύστημα. Θα νιώθετε ότι κουράζεστε πολύ, ότι προσπαθείτε συνεχώς, αλλά οι άλλοι δεν θα είναι ευχαριστημένοι και ίσως δεν θα αποφύγετε τα παράπονα και τις συγκρούσεις. Μπορεί οι συνεργάτες σας, οι προϊστάμενοι ή οι πελάτες σας να είναι δύστροποι και απαιτητικοί και να μην μπορείτε να συνεννοηθείτε. Ίσως όλες αυτές οι δυσκολίες και τα προβλήματα να σας κάνουν να απογοητευθείτε και να έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε προς τη λάθος κατεύθυνση και ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά δεν πρέπει να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις κατά την περίοδο του ανάδρομου Άρη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πιέζετε καταστάσεις και ανθρώπους στον εργασιακό τομέα και να μην κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας και τις «αποτυχίες» σας. Άνθρωποι είστε και εσείς και δεν γίνεται να τα κάνετε πάντα όλα τέλεια. Αυτή είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Επίσης, μην είστε εριστικοί και απαιτητικοί απέναντι στους συναδέλφους σας, τους προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας, αλλά και στο ταίρι σας, διότι οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες. Ενδέχεται πάντως στο διάστημα της ανάδρομης πορείας του να έχετε επιστροφές από παλιούς συνεργάτες ή εργοδότες που θέλουν να σας κάνουν πρόταση να ξανασυνεργαστείτε. Σκεφτείτε το αλλά μη βιαστείτε να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά. Αν είχατε μια ιδέα για μια δουλειά στο παρελθόν αλλά δεν καταφέρατε να την υλοποιήσετε μπορείτε να επανέλθετε τώρα και να την ενεργοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, μπαίνουν στο στόχαστρο του ανάδρομου Άρη και χρειάζεται προσοχή στο πώς θα διαχειριστείτε τον θυμό σας για να μην φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο. Από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023, που ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων, θα δέχεστε πίεση και θα έχετε περισσότερο στρες. Οι άλλοι θα απαιτούν από εσάς και εσείς θα νιώθετε ότι σηκώνετε όλο το βάρος του κόσμου στις πλάτες σας και ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Ο-η σύντροφός σας θα θέλει την προσοχή σας, στη δουλειά οι ευθύνες θα αυξάνονται και εσείς θα παρακαλάτε να εξαφανιστούν όλοι από μπροστά σας και να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς και την ξεκούραση σας. Και επειδή αυτό δεν θα είναι εφικτό, τα νεύρα σας θα αυξηθούν, και ίσως ξεσπάσετε σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Όμως δεν χρειάζεται ούτε να χαλάτε την ψυχολογία σας ούτε να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Προσπαθήστε να εξηγήσετε στους άλλους τι αντέχετε και τι όχι, βάλτε όρια και αρνηθείτε με ευγενικό τρόπο να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Επίσης, επειδή είστε πολύ ενθουσιώδεις θα πρέπει να προσέχετε στις επιλογές σας, διότι ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να μπλέξετε σε περιπέτειες για λάθος λόγους. Ακόμη, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν, είτε πρώην συντρόφους είτε πρώην συνεργάτες και να μπείτε σε δίλημμα για το αν θα τους επιτρέψετε να γίνουν ξανά κομμάτι της καθημερινότητας σας. Όμως κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται αυτή την περίοδο, οπότε καλό είναι να το αποφύγετε, διότι μάλλον θα καταλάβετε το λάθος σας μετά τις 13 Ιανουαρίου 2023, που ο Άρης θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, αλλά για άλλη μια φορά θα έχετε χάσει τον χρόνο σας με ανθρώπους που στο παρελθόν σάς είχαν αποδείξει ότι δεν σας ταιριάζουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε και σε θέματα υγείας. Ψυχραιμία και υπομονή, 74 μέρες θα είναι ανάδρομος ο Άρης στους Διδύμους, θα περάσουν πού θα πάει…

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις 20 Αυγούστου που ο Άρης μπήκε στο ζώδιο των Διδύμων οι ευθύνες και οι πιέσεις αυξήθηκαν τόσο στον χώρο του σπιτιού όσο και στη δουλειά. Τώρα που ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από τις 30 Οκτωβρίου μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2023 μάλλον θα ξεχάσετε τι θα πει ξεκούραση και ηρεμία. Παρότι δεν είστε άτομα που αρπάζεστε με το παραμικρό και γενικώς αποφεύγετε τις εντάσεις, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε συγκρούσεις και να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με συγγενείς, με άτομα που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε, ή μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα με την ακίνητη περιουσία σας, με τα κληρονομικά ή κάποια προβλήματα με το σπίτι σας και να τρέχετε και να μην φτάνετε. Βρείτε τρόπο να απομονώνεστε, να ηρεμείτε και να απομακρύνεστε από εστίες έντασης. Μην ανοίγετε οικογενειακά θέματα που πονάνε και μην συμμετέχετε σε ανόητες διαφωνίες με το ταίρι σας ή με άτομα που μένετε στο ίδιο σπίτι ή εργάζεστε μαζί τους, διότι μπορεί να ειπωθούν λόγια τα οποία να ανοίξουν πληγές που δύσκολα θα κλείσουν. Γενικά, μπορεί να νιώθετε συναισθηματικό μπλοκάρισμα, αναστάτωση, σύγχυση και να έχετε πρόβλημα να εκφράσετε τα όσα αισθάνεστε. Ή μπορεί να λαχταράτε περισσότερη υποστήριξη από τους γύρω σας και να νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και να πέφτει η διάθεση σας. Υπάρχει και η περίπτωση κάποιος συγγενής ή κάποιος αγαπημένος σας να έχει δικά του προβλήματα και να κληθείτε να τον στηρίξετε. Όμως δεν θα έχετε ούτε το συναισθηματικό σθένος ούτε το σωματικό για να φορτωθείτε τα προβλήματα άλλων ανθρώπων και αυτό μπορεί να σας στρεσάρει. Αποστασιοποιηθείτε από την περιττή αρνητικότητα, βάλτε όρια και βρείτε τρόπους να αποφορτίζεστε με ευχάριστες δραστηριότητες. Επίσης επειδή θα επικρατεί χάος στην καθημερινότητα σας, καλό είναι να σημειώνετε τις υποχρεώσεις σας, να έχετε ένα πρόγραμμα, και να λέτε και κανένα όχι αν δεν αντέχετε…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments