Αθλητισμός

Πάμπλο Μαρί: Δύο μήνες εκτός μετά τον τραυματισμό από επίθεση με μαχαίρι

Πάμπλο Μαρί: Δύο μήνες εκτός μετά τον τραυματισμό από επίθεση με μαχαίρι

Πηγή Φωτογραφίας: arsenal

Ο Μάρι υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάστασή των τραυμάτων του, ωστόσο ο ίδιο δηλώνει «τυχερός» που γλίτωσε

Εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες θα μείνει ο Πάμπλο Μαρί της Άρσεναλ, ο οποίος είναι έναν από τα θύματα της επίθεσης με μαχαίρι μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Μιλάνο.

Ο Μάρι υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάστασή των τραυμάτων του, ωστόσο ο ίδιο δηλώνει «τυχερός» που γλίτωσε, καθώς είδε «ένα άτομο να πεθαίνει μπροστά μου», αναφερόμενος στον 47χρονο υπάλληλο ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Συνολικά άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση.

Η Carrefour αποφάσισε να αφαιρεθούν τα μαχαίρια από τα καταστήματά της και ενδέχεται να ακολουθήσουν περαιτέρω μέτρα ασφαλείας.

Ο 46χρονος ύποπτος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρική πτέρυγα στο νοσοκομείο San Paolo του Μιλάνου.

Ο 29χρονος Μάρι, ο οποίος είναι δανεικός στη Μόντσα από την Άρσεναλ, βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ με τη γυναίκα και τον γιο του όταν μαχαιρώθηκε στην πλάτη, αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

«Μετά τη δύσκολη στιγμή που ζήσαμε χθες, τόσο η οικογένειά μου όσο και εγώ θέλουμε να επικοινωνήσουμε ότι ευτυχώς είμαστε όλοι καλά παρά τις συνθήκες», έγραψε ο Μαρί στο Twitter το απόγευμα της Παρασκευής, δίπλα σε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μηνύματα συμπαράστασης και στοργής που λαμβάνουμε.

«Επιπλέον, θέλουμε να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας και όλες μας τις δυνάμεις στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντος και ευχόμαστε ειλικρινά όλοι οι τραυματίες να αναρρώσουν το συντομότερο δυνατό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments