Οικονομία

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μειώνει από 1ης Νοεμβρίου την τιμή φυσικού αερίου κίνησης

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μειώνει από 1ης Νοεμβρίου την τιμή φυσικού αερίου κίνησης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, απορροφά σχεδόν το 50% του κόστους προμήθειας φυσικού αερίου κίνησης

Σε περαιτέρω μείωση της τιμής πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της από 1ης Νοεμβρίου προχωρά η ΔΕΠΑ Εμπορίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της,  με την νέα τιμή να διαμορφώνεται στο  1,20 €/κιλό, βάσει της οποίας θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια. Στην  τελική τιμή πώλησης του FISIKON έχει συμπεριληφθεί έκπτωση από την Εταιρεία, που ανέρχεται στο ποσό των 1,15 €/κιλό .

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ΔΕΠΑ Εμπορίας απορροφά σχεδόν το 50% του κόστους προμήθειας φυσικού αερίου κίνησης, αποτρέποντας  τη διαμόρφωση της λιανικής τιμής στο 2,35 €/κιλό,  και καθιστώντας εφικτή τη διάθεση του  FISIKON για τον μήνα Νοέμβριο σε τιμή χαμηλότερη σε σχέση με τον περασμένο μήνα.

Ακόμη, σημειώνει «Πάγια επιδίωξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι η τελική τιμή πώλησης του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήριά της να βρίσκεται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες.

Η ∆ΕΠΑ Εμπορίας διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι, όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα, καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, για τη στήριξη των επαγγελματιών και ιδιωτών οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο για την κίνηση των οχημάτων τους, τη στιγμή που οι διεθνείς τιμές προμήθειας εξακολουθούν να είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments