Lifestyle

Χάρης Ασημακόπουλος: «Σκεφτόμουν να αλλάξω δουλειά, αλλά έγινε η “Πολυκατοικία” που πήγε πολύ καλά»

Χάρης Ασημακόπουλος: «Σκεφτόμουν να αλλάξω δουλειά, αλλά έγινε η “Πολυκατοικία” που πήγε πολύ καλά»

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ!

Χάρης Ασημακόπουλος: «Στο διαδίκτυο λένε ότι είμαι 43 ετών, ενώ εγώ είμαι 53 ετών, είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερος από όσο γράφουν»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν ο ηθοποιός Χάρης Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις προτάσεις που δεν ήρθαν μετά την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς «Πολυκατοικία», αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε.

Όπως είπε ο ίδιος, «ήμουν σπίτι μου. Δεν χτύπησε το τηλέφωνο για δουλειά. Μετά την Πολυκατοικία, η οποία τελείωσε το 2011, που ξεκίνησε η βαριά κρίση, δεν θυμάμαι αν γίνονταν πράγματα, αλλά το δικό μου τηλέφωνο δεν χτύπησε καθόλου σχεδόν.

View this post on Instagram

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Αν χτύπησε, ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ή επανάληψη κάπως του προηγούμενου», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα πιο προσωπικό του ζήτημα και αποκάλυψε ότι ήρθε αντιμέτωπος με το «τέρας» της κατάθλιψης.

«Μέσα μου δεν πέρασα καλά, έφτασα στην κατάθλιψη σε ένα υπέροχο μπαλκόνι και σε μια υπέροχη κούνια που έχω. Συνέβησαν διάφορα και μία που με ξέχασαν και μία που τους ξέχασα. Σε αυτήν την περίοδο έκανα θέατρο σε ομάδες, σε μικρά θέατρα και περνούσα πολύ καλά», πρόσθεσε ο Χάρης Ασημακόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments