Ελλάδα

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Πότε και πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία “EVA”

Καιρός – Σάκης Αρναούτογλου: Πότε και πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία “EVA”
Αναλυτικά πώς θα επηρεάσει το νέο σύστημα τη χώρα μας

Προ των πυλών η κακοκαιρία EVA, για την οποία η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Η Παρασκευή θα ξεκινήσει με λίγες ομίχλες, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό ωστόσο την ηλιοφάνεια, αλλά τα σύννεφα από το απόγευμα θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα αρχίσουν να πυκνώνουν από τα βορειοδυτικά, σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Σάκη Αρναουτογλου.

Η αστάθεια κατά τη διάρκεια της νύχτας, προς το ξημέρωμα Σαββάτου θα εμφανιστεί με κάποιες μπόρες στα βόρεια – βορειοδυτικά της χώρας. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (5/11) τα φαινόμενα θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές στη δυτική Ελλάδα, ενώ από τη νύχτα του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής (6/11) ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση.

Τα πιο έντονα φαινόμενα την Κυριακή αναμένεται να εντοπίζονται κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας, με την Πέλλα, την Πιερία, την Καβάλα και τα νότια τμήματα των Σερρών να δέχονται έντονες καταιγίδες.

Η Αττική, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα έχει κάποια έντονα φαινόμενα μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι, ενώ από κατά στη συνέχεια ο καιρός θα αρχίσει να ανοίγει από τα δυτικά της χώρας.

Τη Δευτέρα (7/11) αναμένονται μόνο κάποια φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όμως μέχρι το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments