Ελλάδα

Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα για τον βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Τέσσερα νέα εντάλματα για τον βιασμό της 12χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στο πλαίσιο της ανάκρισης και μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το κορίτσι στη ΓΑΔΑ, εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Στο πλαίσιο της ανάκρισης και μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το κορίτσι στη ΓΑΔΑ, εκδόθηκαν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης και αναμένεται να διαβιβαστούν στην Ασφάλεια προς εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρονται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπά τους τους άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο. Μετά την κατάθεση της 12χρονης, η ανακρίτρια, με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Με την έκδοση των νέων ενταλμάτων, η δικογραφία για την υπόθεση της 12χρονης, αφορά πλέον 10 κατηγορούμενους, εκ των οποίων οι έξι, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του παιδιού, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι. Οι έρευνες για να εντοπιστούν όλοι όσοι έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό συνεχίζονται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments